Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a tengerimalacomnak...

Mit vegyek a tengerimalacomnak karácsonyra?

Figyelt kérdés

Tudom hülye kérdés, de én megszeretném ajándékozni, mert nagyon szeretem =)

Esetleg lehet készíteni valami kelléket a ketrecébe?

2015. dec. 7. 23:06
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Minek? Ez egy tengerimalac.
2015. dec. 8. 07:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Répakarika? :D
2015. dec. 8. 08:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem deguim vannak és én is mindig megajándékozom őket karácsonyra, mert családtagok :) Plüssfigurát szoktak kapni, azzal nagyon szeretnek játszani. Vagy esetleg ha van valami kedvenc nasija a tengerimalacodnak, annak biztos nagyon örülne. Vagy mondjuk egy kis házat vagy kuckót a ketrecébe, amiben elbújhat. Akár te is el tudod készíteni fából. Vagy nem tudom a tengerimalacok szeretik-e, de az én deguimnak van egy függőágyuk, imádják, esetleg varrhatsz egy olyat is neki.
2015. dec. 9. 00:14
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én szerintem faházikót készítek neki, mert az nincsen.

2015. dec. 9. 18:14
 5/9 A kérdező kommentje:

Első válaszoló:

Ez a kis tengerimalac többet van velem, mint bárki más. Nem tudom miért ilyen furcsa ez.

2015. dec. 9. 18:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy segíthettem :) Ne törődj az ilyen emberekkel, mint az 1-es válaszoló. Az állatok is családtagok és jó, hogy ennyire szereted a tengerimalacodat. Boldog karácsonyt neked is és a malackádnak is :)
2015. dec. 10. 14:19
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2015. dec. 10. 16:16
 8/9 gyevickie válasza:

Bizony családtagok az állatok is! Én a kutyának is veszek, valami egészséges ehetőt, vagy játékot.

A malacok a Fressnapfos Twizzy farmot szeretik nagyon, azt szoktak kapni. Ez egy sok fűből álló szénakeverék, sokáig elég a csomagocska. És teljes mértékben nekik való! :)

2015. dec. 13. 20:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, majd megnézem :)
2015. dec. 14. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!