Nagy bajvan vagyok. Nem sokára itt van a karácsony és nem tudom mit adjak a szüleimnek és a nagymamámnak. Mit adjak nekik?
Nos nézzük sorra.
Én az egyik nagymamámnak egy könyvet néztem ki. Őt amúgy is érdeklik az ilyen természetes gyógymódok, meg ilyenek, így neki tuti nyerő lesz.
A másik nagyim pedig szeret sütni-főzni, de szegény mindig a nők lapjából/kiskegyedből vágja ki ollóval a recepteket.
Neki egy receptkönyv lesz.
Nagypapám sokat dolgozik a kertben. Fűrészel/barkácsol növényt ültet-kaszál, gyomlál, flexel...
Neki tavaly egy munkáskesztyűt gondoltunk, és teli találat lett. Nagyon örült neki.
Idén nagypapa egy védőszemüveget kap, mert az még nincs neki.
Aztán nekünk cukortartó vált most szükségessé. A nagy amiben egyszerre 1-2 kg cukor fér, az kb 8-10 éves, leharcolt, a másik, ami ilyen kis kicsike, annak pedig a teteje ment el.
Így anya/apa egy cukortartót kapnak majd.
Aztán még van egy olyan ötlet is, hogy valamelyik nagymamának könyv helyett lehetne sálat is. Gyakran jár biciklivel, 1-2km-es körzetben mindig bicajjal/gyalog közlekedik, és egy ilyen "arcvédő" sál, amit az orrára húzhat jól fog jönni a hideg időben.
Hello! :)
Segítene, ha egy kicsit írnál arról, hogy milyenek, és mit szeretnek a szüleid és a nagymamád... vagy ha csak végiggondolnád magadban.
Volt itt ötlet a színházjegy - a szülőknek az se rossz, ha szeretik a színházat, vagy... jelennek meg mostanában régi együttesek új válogatáslemezei... lepd meg őket egy olyannal, ami az ő fiatalkorukban volt menő, szóval amit szerettek akkor.
(Vagy... ha egy kicsit több pénzt tudsz rászánni... és szívesen kimozdulnának otthonról, akkor egy wellness-hétvége?) :)
Együtt élő szülőknek szerintem mindig jó ajándék valami olyasmi, ami a fiatal házas éveikre emlékezteti őket.
Tudod, amikor még nem a túlórákról, a befizetésre váró csekkekről és a szülői kötelezettségekről szólt minden. :)
Ha kevesebb pénzed van, akkor az is megoldás lehet, hogy csak néhány apróságot adsz nekik, de emellett például átvállalod a karácsonyi sütést-főzést, és az ünnepek előtti nagytakarítást.
Légy kreatív! Ha szereted őket - ebben biztos vagyok -, akkor meg fogod találni a módját, hogy örömet szerezz nekik.
Boldog Karácsonyt nektek! :)
Én leírom, mit készítek/készítettem a családtagjaimnak:
Anyukámnak vettem egy olyan albumot, amin a lapokra írni is tudok. Ebbe az albumba ragasztottam képeket, írtam idézeteket, kis versikéket, dalszövegeket...összességében szerintem egész jó lett. Emellé még vettem egy könyvet is.
Apumnak varrtam egy párnahuzatot, és ki is dekoráltam. Készítettem még egy kis dobozkát, amibe cetliket raktam, és ráírtam, milyen az én apukám. Pl.: Te vagy a legviccesebb apa; - legkedvesebb apa; stb.
Bátyámnak egy focis plüsst adok, és egy DVDt, amit én készítek el a neten. Ez képekből fog állni.
Remélem, míg olvastál, megtetszett valami. :)
11/L
A válaszíró 37%-ban hasznos válaszokat ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!