Segítséggbe versírásban?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nagyon jó barátok vagyunk, viszont én többet érzek. Gondoltam veszek neki Raffaellot vagy Mercit és adok mellé egy verset. De sajnos a vers írás nem megy. Nem kéne túl hosszú csak néhány sor.2015. dec. 6. 17:52
1/3 A kérdező kommentje:
Uhh a címet a telefon eléggé elírta. Segítség versírásban*
2015. dec. 6. 17:53
2/3 anonim válasza:
ismered Cyrano de Bergerac történetét? Ha nem, akkor nézz utána!
Szerintem nem jó ötlet más tollával ékeskedni.
Egyszerűen írd be a keresőbe hogy "szerelmes vers", és válassz egy verset, ami elmondja helyetted az érzelmeidet, és azt add neki - természetesen a szerző megnevezésével.
Sokkal korrektebb, mint mást megkérni, hogy írja meg helyetted, aztán azt sajátként "eladni".
3/3 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy sajátként adnám el. De végülis igazad van. Most pedig rákeresek arra a történetre.
2015. dec. 6. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!