Mit adjak a barátomnak ajándékot karácsonyra? 18-23 éves fiúk! Ti minek örülnétek?
Sziasztok. Most van az első párkapcsolatom, karácsonykor leszünk együtt 3 hónapja a barátommal, így még annyira azért teljesen jól nem ismertem ki, de nem tudom igazán minek is örülne pontosan. Nem sportol, semmi olyan hobbit nem űz hogy gyűjtene valamit vagy hasonló. Koncertekre szeret járni de nem tartanám túl egyedinek, mert ahaverjaival kb havonta jár ilyen koncertes bulikra. Minden fiú ilyen aándékokat kap, hogy dezodor, tusfürdő, valami illat, póló stb.(meg ezek mind vannak neki) én úgy gondolom h ezek eléggé elcsépelt ajándékok, szeretnék valami egyedibbet adni, de olyat ami hasznos is.
Sok házibulit szerveznek és találtam a neten ilyen nagyon vicces ivós játékot nem tudom h annak örülne e.
De szeretnék valami személyesebbet is adni, na most megfordult a fejemben ilyen h közös képpel párna csináltatás, vagy fotóbögre, de rájöttem hogy fiú szemszögből ez elég nyálas lenne..:D Az a baj hogy azt se tudom milyen értékben ajándékozzuk meg egymást. mivan ha ő jóval többet ad mint én vagy fordítva? ezt előre megkéne beszélni szerintetek?
Kérlek írjátok le ötleteiteket, főként srácok ti minek örülnétek egy bnőtől , ill pasis csajok ti mivel lepitek meg a barátotokat?
előre is köszi:)
én 18L barátom 20 éves
Szerintem beszéljétek meg, hogy kb. mennyi legyen az összeghatár, így nem fordulhat elő kellemetlenség. Szerintem ezt simán meg lehet beszélni, nem ciki. Nyilván ő is megérti, hogy miért van erre szükség.
Szerintem így az elején még, nem kell túlzásba esni, pláne, hogy írtad, hogy még annyira nem is ismeritek jól egymást.
Vicces ivós játék... hát jó végülis, mivel használná valószínűleg, de tényleg nem túl személyes.
Bögre, párna stb. tényleg nyálas lehet egy pasinak, illetve sok esetben csak simán nem örülnek neki. Ezeket nagyon megúszni sajnos nem fogja ő se, majd Valentin-napra, évfordulóra azért ellőheted :DD
Az én párom pólót kért. Neki is van vagy ezer, de olyan, ami őt és az érdeklődési körét tükrözi az sosem elég.
Ezért én most egy Star Wars mintás pólót rendeltem a páromnak. Ehhez hasonló: [link]
Saját kezűleg is készítettem egy "leszarom" tablettát :D
Nagyon illik hozzá és vicces is, valamint a saját munkám eredménye. :D Itt látható az eredeti, webshopból lehet rendelni: [link]
Ezen kívül szereti a Trónok harcát is és ő mondjuk romantikus típus is, úgyhogy kap egy páros nyaklánc és gyűrű szettet(Khal Drogo és Daenerys: Moon of my life...My sun and stars).
De szeretnék még hozzácsapni egy ilyet, mivel folyton elfelejti hogy hol hagyta a kulcsát:
Nézelődj nyugodtan webshopokban vicces ajándékok között, mert még ha drága is akár, lehet, hogy saját kezűleg és testreszabva el tudod készíteni.
Itt van pár ivós játék:
Ez a párna is vicces, mindenkinek vannak nehéz napjai :D És egyébként ezt is meg lehet csinálni házilag is akár:
Ez alapján is el tudok képzelni egy sima szappant, aminek a csomagolását feldobod valami egyedi szöveggel, amit a pasid szeretne elérni. De akár szerencsehozó is lehetne, csak a csomagoláson hitelesen kell megfogalmazni a dolgot:
Szerintem annak is nagyon örülne ha kézzel csinálnál neki valamit(na...már nem úgy..hahaha) hanem pl festenél, v rajzolnál, kötnél v varrnál, hmm valami hasznos lehetne, a fiúk azokat szeretik...
Vagy pl egy finom ebéd és mellé valami kézzel készített sütemény még.Ennek az emléknek,élménynek szerintem jobban örülne mint egy bögrének v párnának, amit kidobna, és elfelejtene egyszer.Ha valam különleges kaját csinálnál neki, biztos h mindig emlékezne rá...Vagy... fesztivál bárlett:DD:D:DDÉn annak örülnék, de már tudom h azt kapommm:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!