Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen karácsonyi filmet...

Milyen karácsonyi filmet tudtok mondani amit egy 12 éves is megnézhet?

Figyelt kérdés

2015. dec. 2. 19:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm megfogom nézni őket,de félre értés ne essék,nem miattam kell 12 karikás film,hanem az unokahúgommal akarom megnézni őket !!! :D
2015. dec. 3. 12:01
 12/16 anonim válasza:
Nos , ez attól függ, milyen témára gondoltál.Ha kicsit rajzfilmszerűbb, mese jellegűt szeretnél, a Grincs c. animációs filmet, a Shrekből az angyal c. mesét tudnám ajánlani, ha kissé romantikus filmre vágysz, a Karácsony a kastélyban-t, vagy a Menyasszonyt karácsonyra című filmet javaslom :)
2015. dec. 3. 18:40
 13/16 anonim válasza:
Továbbá a Ki a télapó?, a Télapu , ill. a Jégkorszak-karácsony is aranyosak,a Ki a télpaó? a személyes kedvencem ;)
2015. dec. 3. 18:44
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. dec. 3. 22:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Csoda New Yorkban

Télapu 1,2,3

Reszkessetek, betörők!

Polar Express

Viszont a Karácsony ("Noel"), amelyet a 2. hozzászóló írt, egy gyönyörű film, de szerintem még korai egy 12 évesnek.

Az Igazából szerelem már mehet, de ebben is vannak nem gyerekeknek való részek.

2015. dec. 6. 23:38
 16/16 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm,én megfogom nézni őket,már 16 vagyok,szóval mindegyiket nyugodt szível megnézem,csak utána válogatok :)
2015. dec. 8. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!