Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » A csillámtetoválás jó ajándék...

A csillámtetoválás jó ajándék egy 6,5 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Ezt vettem a lányomnak ajándékba:

[link]

+

[link]

Nagyon szeret kreatívkodni, azért gondoltam erre.

Szerintetek örülni fog neki?

2015. nov. 30. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2015. nov. 30. 17:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztos :)
2015. dec. 1. 13:46
 3/4 anonim válasza:
100%
Jó, de vigyázzatok a végén nehogy "ragyogjon" az egész ház . :D
2015. dec. 1. 21:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát,hogyha bizonytalan, akkor lehet,hogy kéne még mellé valami apróság, habár én nem tudom. Én úgy gondolnám, hogy kb jó, de lehet, hogy még valami megfogható is jó lenne még hozzá. De én alapból jónak gondolom, de kéne valami biztonsági cucc is tényleg talán.Valami pici plüss állat, vagy csokitojás valami kis figurával, vagy valami kártyajáték, vagy logikai cuccos esetleg, filctollak, de mondjuk az is ilyen jellegű, de lehet; mamusz esetleg. Mondjuk pulcsi még, de azt alapból is kap, ha szeretne, gondolom; ja meg ilyen kis miniszámítógép, ilyen 15 centis meg ilyen kb 5ször 6 centis kijelzővel, hogy csak pár gomb van rajta, van rajta pl kígyozós játék, meg az a tetrix vagy mi meg ilyen invaders játék is mondjuk. Esetleg matricás album néhány matricával. Valami legó-dolog még; vannak kimondottan lányos legók is. Meg olyan valósághű-szerű játékló. Hát, gyöngyfűzögetős, habár az is ilyesmi jellegű, meg hát azt én már pl 6 évesen nem is szerettem, gagyinak tartottam; viszont egyszer kaptam ilyen üvegfestékes- cuccot is, na, az pl tetszett, meg ilyen mini-szintetizátort ilyen pici zongora; meg jegyzetfüzet volt ilyen színes fiókhoz a filctollaimnak, volt mesekönyv, színező talán régebben, hát nemtom.:)
2015. dec. 2. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!