Osztálykarácsonyozni fogunk. Én egy lány húztam, akivel nem vagyok jóba.1000Ft értékbe kell kb. venni valamit. Annyit tudok róla 16éves cigizik nagyképű talán ennyi. Valakinek vaalmi ötlet?
Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 20:38
1/11 anonim válasza:
Egy tükör és egy doboz cigi,lehet nem jön ki egy 1000-ből ,de hát naa.
2/11 anonim válasza:
Kés,villa,kanál,sör,kötelet,sminket,kesztyű,csiszpapír,párnát
4/11 anonim válasza:
Egy pár szép kesztyű, vagy egy csinosabb sál és mellé egy tábla csoki pont elég.
5/11 Mark990728 válasza:
Egy képeslap hogy:boldog ünnepeket
Meg legfeljebb egy csokit
7/11 anonim válasza:
egy kartonnal abból amit szív, és már ki is jött az ezres
8/11 anonim válasza:
nem tudsz cserélni? én mindig elcseréltem, mert mindig olyat kaptam, akinek nem akarok...
9/11 anonim válasza:
A karácsonyfás öngyújtó jó ötlet.
Csokival nem lehet mellélőni és teljesen személytelen. :)
Bögre esetleg, kulcstartó, valami igényesebb gravírozott toll(ne a névével hanem boldog karácsonyt szöveg vagy semmi).
Szerintem ha olyat húztál akit nem kedvelsz akkor az a legjobb ha minél személytelenebb ajándékot választasz. Ne mondjon se rólad, se róla semmit.
10/11 anonim válasza:
Mi 1000Ft-ot adtunk egymásnak, dísz csomagolva.
Volt olyan is, hogy a srác 2db óvszert, a csaj meg a menzesz naptárát csatolta. Osztályfőnök fel volt háborodva, hogy ezt majd jelenti az igazgató úrnak. Nem lett semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!