Idén kinek-mit vesztek karácsonyra?
Férjem egy 2TB-s külső winchestert kap,
Anyunak konyhaasztalt veszünk,
Anyósomnak ostyasütőt
Tesóm + sógornőm együtt kapnak egy szendvicssütőt (a régijük haldoklik)
A gyerekeknek még nem tudom mit veszünk, valószínűleg társasjátékot.
Sógorom és apósom még kérdéses
kedves 2-es válaszoló
hirtelen azt olvastam, hogy "Anyunak semmit, apunak valamit, tesónak mérgeket..." :D
Apának zsebninját, telefontokot.
Anyának arckrémet, Dove csomagot.
Tesómnak éjszakai csillagfényt.
Páromnak pólót, páros trónok harca nyakláncot.
Mamáknak fülbevalót, karácsonyi zoknit, képeslapot.
A férjemnek egy drágább órát, régóta vágyik egyre. Egy vizipiát, mellé minden kelléket, és pulóvert. Még tárcán gondolkodom, azt szeretne magának, és nem bírja magát rászánni, hogy vegyen :)
Édesanyámnak a kedvenc ránctalanító krémeit, amit nem tud megengedni magának. 2 olajfestményt is készítek neki és valószínűleg majd ruhát is kap még.
A testvérem szintén kap 2 olajfestményt, tablet-állványt, télikabátot, és dekortárgyakat (pl. párna) az új lakásába.
Az édesapámnak még nem tudom, minőségi szálas teákat biztosan, azt nagyon szereti. Általában a praktikus ajándékokat kedveli, de még nem találtam ki, hogy idén mi lesz.
apának késkészletet
anyának gyógypapucsot
Apának autós ülés huzatot (most vettek új autót, már régóta hajtja, hogy venni kellene huzatot)
Anyának torta dekorációs kellékeket
Tesóm és felesége: 2 ünnep között 5 napos wellness utat kapnak. Melyre kettesben tölthetnek el. Kislányukra én fogok vigyázni aki az én keresztlányom. Neki édességet, óriás plüss macit. Illetve az 5 napban mi is szórakozni fogunk. Moziba megyünk, illetve ha nem lesz nagy hó fúvás meg nagyon hideg akkor Sátoraljaújhelyre bobozni, szánkózni, libegőzni. Másik nap Debrecen aquaticum. Illetve ahová a kislány még menni szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!