Mit vegyek egy 12 éves fiúnak?
Figyelt kérdés
Karácsonykor az osztályban minden éveben megajándékozzuk egymást, most egy fiút húztam,de nem tudom mit vegyek neki.2015. nov. 18. 17:40
1/4 anonim válasza:
szia :) ugyanebben a cipőben vagyok csak nekem a szerelmem 12 éves. Pár dolgot mondanál róla? Pl szereti a focit meg ilyenek
2/4 A kérdező kommentje:
Szereti a fegyvereket ,meg a kutyákat is, többet nem tudok róla..nemigazán szoktunk beszélgetni
2015. nov. 18. 18:04
3/4 anonim válasza:
hm... CSOKIMIKULÁST mindenképp :) azt mindenki szereti ;) . esetleg a plüsskutyát, de ne túl nagyot. talán egy újságot amin különböző harci fegyverek vannak...bőrkarkötőt. magamat ismerve könyvet :D de azt inkább ne. Tollat, ami olyan négyféle színű. kesztyűt... igazából nem tudom. válogass belőlük :D Hátha segítettem
4/4 anonim válasza:
Szerintem mivel nem vagytok túl közeli ismertségben, jobb ha nem kockáztatsz és a sztenderd dolgokat teszed bele. Én tennék bele valami sósat is, mert a fiúk általában inkább azt szeretik.
Pl. csokimikulás, édesség, szaloncukor, narancs, mandarin, mogyoró, ropi
Extrának ennyi alapján esetleg egy kulcstartót, ami kutyamancs vagy fegyver alakú. Ezzel nem is léped túl a költségvetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!