Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a 11 éves lányomnak...

Mit vegyek a 11 éves lányomnak Karácsonyra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval azért tettem fel a kérdést, mert nem tudom, mit vegyek a lányomnak. Persze, tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van, meg is néztem őket, de nem találtam olyat, ami neki való lenne.

11 éves. Megkérdeztem, mit szeretne, de azt mondta, a legfontosabb, hogy együtt legyen a család... Mondjuk, ebben igaza van, de mégis, szeretnék neki valamit adni.

Nem lányos lány, tehát olyanokat, mint smink, ékszer, ruha ne írjatok. Sportolni viszont nagyon szeret! :) Több éve rock n' rollozik (vagy hogy kell írni...). Imádja a nagy, szőrös, puha plüssöket. Olvasni IMÁD, de annyi könyve van, hogy leszakad a polc. Imádja a Harry Pottert, viszont DVD -t a nagymama vesz neki. Teázni is szeret. Imádja a művészet történelmet, azzal kapcsolatban esetleg? Háziállatja van. Pokrócot, párnát? Nem hülyeség? Az olyanokat, mint iPhone, nem szereti. Imád írni, Moleskine notesz jó ajándék? Vagy Ti mit kérnétek?

20.000 ft az összeghatár.

Előre köszönöm a válaszaitokat!

#ajándék #karácsony #ajándékozás #ajándék lányoknak
2015. nov. 15. 11:30
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én egy 11 éves lány vagyok.Szeret olvasni?Ha nem akkor sem baj a szent Johanna gimi fantasztikus.De ha ez nem tetszik akkor:sportol?ugye Decathlon-on van nagyon cuki sport fitnesz táska 3000ft ért
2019. nov. 2. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!