Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » 28éves fiú? 25éves lány?

28éves fiú? 25éves lány?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Már elkezdtem készülődni a Karácsonyra,mert tavaly egy picit megkéstem és nem szeretnék mégegyszer kapkodni!A családunk egész nagy,de szinte mindenkinek találtam már megfelelő ajándékot,ám Nővérem barátjának és az egyik unokanővéremnek nem találok semmi jót.Nővérem barátjáról annyit kell tudni,hogy mérnőkként dolgozik 28éves és nagyon szeret sportolni,illetve focit nézn.A focis ajándékok kilőve mert házavató bulira nagyon sok mindent kapott,illetve még annyi,hogy vicces fiú benne van a hülyeségekben(9éve ismerem.).Az unokanővéremről pedig annyit kell tudni,hogy 24éves és ovodában dolgozik. :)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. nov. 14. 18:57
 1/3 anonim válasza:

Szia! Jó neked, hogy elkezdtél!

Vegyél valami apróságot, mondjuk könyvet, polót stb

2015. nov. 14. 19:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Mert ajándék nélkül nem karácsony a karácsony?
2015. nov. 14. 20:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Az első kommentelőnek köszönöm szépen az ötletet!:)

De ajándék nélkül is Karácsony marad,de valamivel nekik is szeretnék kedveskedni,nem egy házat szeretnék nekik venni csak épp valami apróságot,de mindegy. :)

2015. nov. 14. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!