Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vesztek Karácsonyra az...

Mit vesztek Karácsonyra az édesanyátoknak?

Figyelt kérdés
Ötleteket gyűjtök, mert nekem még nincs meg, hogy mit veszek, de itt lenne az ideje kitalálni :)
2015. nov. 12. 09:17
1 2 3
 11/30 Ügyet Lenke ***** válasza:
100%
mivel kisbaba is van és részletek, az idén apróságok lesznek az ajándékok, de hasznos dolgok, anyukám egy jó bornyitót fog kapni, egy üveg finom borral és csokival/pralinéval együtt...
2015. nov. 12. 12:29
 12/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Kézi mixeren gondolkodtam én is, mert az övé nemrég döglött be. De tavaly meg botmixert kapott, és hát nem tudom.... megint konyhai eszközt adjak neki? :D

(A Grey könyvet én is akarom :D :D )

2015. nov. 12. 12:41
 13/30 anonim ***** válasza:
83%

Ú, a világból kifutnék, ha (anyaként) konyhai eszközt kapnék. Az nem ajándék, hanem max. szükséglet.

Könyvet, kozmetikumot, édességet, ruhát szoktunk adni neki.

2015. nov. 12. 12:50
 14/30 anonim válasza:
81%

Konyhai falinaptart az unokarol, ezenkivul kulon kepeket az unokarol-kerte, hogy mast ne vegyunk.

De amugy amiket szoktam: arckrem, hajfestek, konyv.

Vagy apuval kozos ajandek: irodai forgoszek a szamitogephez. Esetleg telefon.

2015. nov. 12. 12:54
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

ez az unokáról adok képet, komolyan az ilyen családtagtól mindig falra mászok(persze mivel itt a mama kérte ezt az más)

konyhai kütyüt nem adnék meg ilyenek, mert lényegében munkaeszközt veszel neki, nem pedig szórakoztató/luxuscikket

idén egy kalimbát veszek(hangszer) plusz egy zongorás pendrive-ot(mivel zongoratanárnő)

2015. nov. 12. 13:04
 16/30 anonim ***** válasza:
51%
ja és karácsonyra bort adni, az unoka miatt :S akkor vennétek valamit olcsón adományboltban, ebay-ről(pár száz forintért tök jó kínai cuccok vannak, ingyen postával) vagy valami hasznosat vennétek vateráról,de ha csak nem alkoholista a kedves mama akkor ciki ezt adni
2015. nov. 12. 13:06
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Közös ajándékot kapnak apuval, egy utazási utalványt, amivel el tudnak menni egy hétvégére valahova.
2015. nov. 12. 13:12
 18/30 anonim ***** válasza:
19%

pl. ismerősömnek ilyen charm naykláncot veszek, csak míg 3000 ft-nál kezdődik csak a medál és akkor még nem is raktál bele semmit addi ebay-en tök olcsón fogom beszerezni(egyetlen hátulütő 1 hónapot kell várnom és addig izgulhatok)

[link]

2015. nov. 12. 13:14
 19/30 anonim ***** válasza:
81%

Köszi szépen utolsó, hogy bevezetsz bennünket az eBay fortélyaiba, eddig még nyilván sosem hallottunk erről a nemzetközi aukciós oldalról...

on:

Nem tudom még mit veszek anyunak, de mivel még diák vagyok, és nincs saját keresetem, ezért valószínűleg valami jelképes apróságot. Tavaly csak valami jobb csokit és egy üdvözlőlapot kaptak apuval közösen együtt és már attól folytak a könnyek (mármint az üdvözlőlapos szövegtől). :)

2015. nov. 12. 14:21
 20/30 anonim válasza:
81%
En adok kepet az unokarol-mar miert is lenne ez baj? Elso unoka, eveket vartak ra, kerik a kepeket, mast nem akarnak-miert lenne ez rossz, miert kell tole falramaszni? Hihetetlen a hozzaallasod, ne haragudj. A legnagybb boldogsag most a csaladban, remegnek erte a nagyszulok, mi meg 2000 km-re elunk toluk, es 6 honapos a baba, eddig 1x lattak. Amig nem tudsz semmit a reszletekrol, addig ne itelkezz, legyszives!
2015. nov. 12. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!