Mit vesztek Karácsonyra az édesanyátoknak?
Köszönöm az eddigi válaszokat. Kézi mixeren gondolkodtam én is, mert az övé nemrég döglött be. De tavaly meg botmixert kapott, és hát nem tudom.... megint konyhai eszközt adjak neki? :D
(A Grey könyvet én is akarom :D :D )
Ú, a világból kifutnék, ha (anyaként) konyhai eszközt kapnék. Az nem ajándék, hanem max. szükséglet.
Könyvet, kozmetikumot, édességet, ruhát szoktunk adni neki.
Konyhai falinaptart az unokarol, ezenkivul kulon kepeket az unokarol-kerte, hogy mast ne vegyunk.
De amugy amiket szoktam: arckrem, hajfestek, konyv.
Vagy apuval kozos ajandek: irodai forgoszek a szamitogephez. Esetleg telefon.
ez az unokáról adok képet, komolyan az ilyen családtagtól mindig falra mászok(persze mivel itt a mama kérte ezt az más)
konyhai kütyüt nem adnék meg ilyenek, mert lényegében munkaeszközt veszel neki, nem pedig szórakoztató/luxuscikket
idén egy kalimbát veszek(hangszer) plusz egy zongorás pendrive-ot(mivel zongoratanárnő)
pl. ismerősömnek ilyen charm naykláncot veszek, csak míg 3000 ft-nál kezdődik csak a medál és akkor még nem is raktál bele semmit addi ebay-en tök olcsón fogom beszerezni(egyetlen hátulütő 1 hónapot kell várnom és addig izgulhatok)
Köszi szépen utolsó, hogy bevezetsz bennünket az eBay fortélyaiba, eddig még nyilván sosem hallottunk erről a nemzetközi aukciós oldalról...
on:
Nem tudom még mit veszek anyunak, de mivel még diák vagyok, és nincs saját keresetem, ezért valószínűleg valami jelképes apróságot. Tavaly csak valami jobb csokit és egy üdvözlőlapot kaptak apuval közösen együtt és már attól folytak a könnyek (mármint az üdvözlőlapos szövegtől). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!