Csacsi1 kérdése:
Ti miért várjátok a karácsonyt?
Figyelt kérdés
Ti mennyire várjátok a karácsonyt? És ha igen miért? :)2015. szept. 19. 17:14
11/20 anonim válasza:
Decemberben a legjobb a közérzetem, főleg ha hó is van. Sokkal jobban szeretem mint a dögmeleget ami eléggé unalmas így szeptember vége fele.
12/20 anonim válasza:
Én nagyon várom.
Kellemes időszak, otthon van együtt a család, nyugiban. Finom ételek. Pihenés.
Nálunk nincsenek veszekedések. Meg nem az ajándékozás a fő. Csak a legközelebbi családtagok között van ajándékozás. Szóval nincs stressz meg idegeskedés.
És szeretem a hangulatát is. A szép díszeket.
13/20 A kérdező kommentje:
Hát, márcsak 95 nap. :)
2015. szept. 20. 12:37
14/20 anonim válasza:
Nagyon várom, ez a kedvenc ünnepem. Kellemes, gyerekkori emlékek jutnak eszembe, finomakat sütünk (szoktam is hízni decemberben...), ajándékokon gondolkodni, kidíszíteni a házat - az egész annyira hangulatos! Általában akkor kezdek nagyon belelendülni a karácsonyvárásba, amikor elkezdődik a fűtésszezon :D
15/20 A kérdező kommentje:
Engem is ekkor kap el a karácsonyi hangulat. Akkor nem csak én vagyok vele igy. :) Én is várom nagyon. A karácsonyi hangulat, mézeskalács és még folytathatnám. :)
2015. szept. 20. 16:58
16/20 anonim válasza:
Én pl nem várom..
Ez lesz a 19. karácsonyom, és úgyse történik semmi..nincs is barátnőm hogy vele töltsem, nekem az azért fontos lenne..de hát így jártam, van még addig időm..
17/20 JinxStop válasza:
Én egész évben a karácsonyt várom! Aztán sajna hamar elmúlik, de az a pár nap mindig csodálatos. A karácsony a legcsodálatosabb ünnep! Olyankor mindenki olyan más, és én nagyon szeretem ezt a másságot.
18/20 anonim válasza:
Tik még a karácsonynál tartottok? nálam már Farsangra van kidekorálva a ház.
19/20 anonim válasza:
Téli szünet, korcsolyázás.
És eddig kevésbé jutott eszembe.
Ugyanakkor szeretnék kevésbé nyugdíjas jellegű szilvesztert, mint az utóbbi két évben.
20/20 P. Hanni válasza:
Én várom,mert akkor született Jézus Krisztus,és sok ajándékot kapunk----->adunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!