A barátomnak szeretnék karacsonyi ájándekot venni, (elötte van pár nappal a születésnapja is) 15. 000 forintból, tudnátok ötleteket mondani? Nagyon örülnék
Figyelt kérdés
Ajándékozás2015. szept. 16. 18:40
11/13 anonim válasza:
Azt hiszem nem ismerhetitek még túl rég óta egymást, 16 év körüliek vagytok, fölösleges 15000 ft értékben ajándékozni. Mért számít ennyire az összeg? Mi a családban alapból nem ajándékozunk ilyen nagy összegben (Max. 7-8000 ft), nem hogy pasinak, akit még alig ismersz. :) Valami kis apróságnak, általad készített dolognak biztos örülne. :)
13/13 anonim válasza:
Szerintem szimplán hívd el moziba vagy valahova, töltsétek kettesben a napot. Törődj vele sokat, és éreztesd vele mennyire szereted. Szerintem ennél több nem is kell, legalábbis én a szerelmemmel töltött időnél értékesebbet nem tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!