Én egy 12 éves lány vagyok és nem tudom h mit kérjek karácsonyra. Eddig tableten, hajvasalón és hajgöndörítőn gondolkodtam. További ötletek esetleg?
Ui.: tehát nem vagy arra igényes, ami kikerül a kezeid közül?
A te dolgod!
Kislány! Itt a nyári szünet! És te nem azon gondolkodsz, hogy hogyan használd ki a jóidőt, vagy mikor menj a haverjaiddal a strandra? Nagyon el vagy tévedve.
Karácsonyig még jön ezer élmény és ötlet. Kár a nyarat a karácsonyi ajándékról való értelmetlen ábrándozással tölteni!
@11:19
Ügye vagy, kapsz egy cukrot.
Akkor már én is mondok egy-két helyesírási hibát, ha már így belejöttetek ebbe.
1. mert és akik elé vesszőt kell tenni
2. ha már azt írod, hogy valahányadik helyezés, utána nem folytatjuk nagy kezdő betűvel az utána lévőket
3. "erek" helyett érek
4. "idiotaknak" hosszú ó
5. "ocsarolnak" hosszú ó
6. felsorolást vesszővel választjuk el ("matematika meg nyelvtan és olvasás" matematika után vessző)
Ezek csak tanító jellegűek, mielőtt beszólnál, hogy kijavítunk! 10 éves diák vagy, akire még ráfér némi tanulás, és ha ezt a kijavításunkat kötekedésnek szánod, az már a te dolgod lesz. Ez csupán építő jellegű! :)
Szép napot és további sok sikert a különböző versenyekhez! :)
Kedves utolsó !
Köszönöm szépen neked ( őszintén ) hogy kijavítottál igaz hogy még tanulnom kell ! Neked is sok szépet és jót kívánok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!