Van még rajtunk kívül olyan család ahol nincs karácsonyi ajándékozás?
Most nem áll valami jól anyagilag a családunk. Szerény körülmények között töltjük a Karit. Ajándékozás sem lesz és nem is szokott lenni anyukám szerinte fölösleges pénz kidobás. Szerintem azért jo volna legalább valami apróságot adni egymásnak. Jo mondjuk szeretett sem nagyon van mostoha tesóim utálnak engem, nem jo a kapcsolatom velük :/ van még ilyen család ahol nincs ajándékozás? mi a véleményetek erről?
22L
Gyerekkoromban -bár akadt egy-egy ajándék,nem szerettem a Karácsonyt.Veszekedés,verekedés fillér számolás.
Most 37 éves vagyok-3 tündér édesanyja.
És IMÁDOM a Karácsonyt!
Nem foglalkozom a múlttal,és úgy nevelem a Gyermekeimet,hogy érezzék miről szól a Karácsony,érezzék a szeretetet,őrizzék a hagyományokat. Nem csak az ajándékról. Bár az idén az is lesz bőven,de egész évben erre spóroltam. Alig várom a holnapot!
Bocs a hosszú sztori miatt,csak azért írtam le lesz ez jobb is!!!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!