Karácsonyfadísz CD/DVD-ből?
Sziasztok!
Most nemrég találtam rá erre az ötletre, de nekem csak hungarocell gömböm van, nem üveggömb. Befestettem akrilfestékkel a gömböt, hogy szép háttere legyen majd a CD/DVD daraboknak. Először barkácsoló ragasztóval ragasztottam rá, de nem akart megmaradni. Egy másik próbálkozásom alkalmával pillanatragasztóval ragasztottam, ami meg is maradt, viszont, amikor felvágtam a CD/DVD-t, akkor az a műanyag rétege lejön, ha pedig pillanatragasztóval ragasztom fel, csipesszel rakom rá a hungarocell gömbre, most reggelre pedig úgy tűnik, mintha össze-vissza fogdostam volna ragasztós kézzel az egészet, pedig még kesztyűt is húztam fel, nehogy bármilyen nyomot hagyjanak az ujjaim a darabokon.
Szerintetek mivel lehetne úgy ragasztani, hogy szép legyen és ne hagyjon nyomot a CD/DVD darabokon? Pillanatragasztóval ezek szerint átüt vagy nem tudom.
Illetve a baj az, hogy a képen még ragasztópisztollyal rá is tesznek egy adag forró ragasztót, de ennyi ragasztóm nincs itthon, illetve lassan tönkre is megy a ragasztópisztolyom a sok használattól...
Ötletek? Mindenféle ötleteket, segítséget szívesen fogadnék! Köszönöm szépen előre is!!!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!