Ki szerint hülyeség a karácsony?
Figyelt kérdés
Bárkinek mondom, hogy engem nem érdekel a karácsony, még csak ajándékokat se veszek senkinek, egyből lenéznek, hülyének néznek. Nem szeretem, hogy mindenhol csak a bevásárlás megy, mindenki költi a pénzt, miközben állítólag válság van. Mindenhol ezt látni, vegyél több 100 ezres tv-ket, telefonokat, az egész csak a reklámokról, az üzletről szól, úgymond lenyúlják az emberek pénzét, mert azt sulykolják mindenkibe, hogyha nem vesz drága ajándékot, akkor különc lesz, meg lehet nem is örül annyira az ajándékozott. Sőt, elvárja az ajándékozott, hogy drága ajándékot kapjon.
Vélemények erről? Remélem nem én vagyok a hülye és más is érez, illetve gondolkodik így :)
2014. dec. 20. 21:16
2/5 anonim válasza:
Már nincs válság de amúgy igazad van. Bár mi azért költekeztünk, igaz nem 100k ért vettünk TV-t meg ilyesmi, de azért adtunk ki pénzt erre-arra. Amúgy nálunk is teljesen elveszett a karácsony "varázsa" már évek óta, nem sok értelme van. Ott áll a fa, megy a TV meg eszünk valamit. És erre az 1 estére készülnek az emberek már október óta.
3/5 A kérdező kommentje:
Ezaz, nem vagyok egyedül! :D
2014. dec. 20. 21:41
4/5 anonim válasza:
A Karácsony önmagában egy szép ünnep. A probléma ott van, hogy nagyon átment anyagiaskodásba és idegeskedésbe. Kezd kiveszni az igazi hangulata. Ezzel kapcsolatosan egyetértek veled.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is baromság
úgy utálom ahogy van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!