Mit vegyek neki? Kérlek valami értelmes választ adjatok
Figyelt kérdés
Kedden ajándékozunk az osztállyal Karácsonyra.Én egy olyan fiút húztam,akit nagyon kedvelek,de nem csak úgy mint barátot,viszont ezt ő nem tudja.Nem szeretném,ha megtudná,viszont utalni szeretnék az ajándékkal arra,hogy figyeljen fel egy kicsit,hogy én nem csak viccelek vele.
14L
2014. dec. 14. 09:02
1/2 anonim válasza:
Csináltass neki pólót,bögre amire rávan írva hogy szeretlek vagy ilyesmi mert ezzel nem azt fejezed ki(szerinte) hogy szerelmes vagy belé hanem csak barátok de szerintem elgondolkozik azon hogy lehet neked ez több.
2/2 anonim válasza:
Bocsánat, kedves válaszoló, de ha azt íratja a bögrére, hogy szeretlek, azzal éppenhogy azt fejezi ki, hogy szereti, amit el szeretne titkolni, csak utalni akar rá. Én a bögrére ráíratnék egy négysoros kis versrészletet, keress rá a google-ben, hogy milyen szerelmes versek vannak, de csak olyasmi legyen a szövegben, hogy emlékezzen az illető rád, ne az, hogy szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!