Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mennyi súlyt bírnak el egy...

Mennyi súlyt bírnak el egy műfenyő ágai?

Figyelt kérdés

Nálunk mindig 2 méteres igazi fenyő volt, de gondoltunk már egy műfenyőre. Hosszú távon megérné.

Egy dolog tart vissza.

Sok világítást teszünk fel rá, kb. 7-et, plusz a sok gömb és a csillogó sujtások.

Ezt a nagy súlyt épphogy elbírják a normand ágai.

Egy 2 méteres műanyag fa ágai elbírnák a nagy súlyt?

Kiesnének vagy eltörnének?

Illetve, amiket eddig láttam kicsik voltak (kb.100-120cm-esek) és nagyon sűrű volt a törzsnél az ágak, pedig a törzsére tennék a hosszabító-elosztót és abba szoktuk bedugni a 7 világítást.

Egy műfenyő törzsére hogyan kötnénk rá a hosszabbító-elosztót???

2014. dec. 12. 00:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Csak azért írok, mert látom más nem válaszolt... :)

Nekünk van egy olyan 170 centis műfenyőnk, világítást mi nem szoktunk rá tenni, csak díszeket és szaloncukrot, de ezeket simán elbírja. :)

Nagyobb hyperkeben találkozhatsz kivilágított műfenyőkkel, esetleg ott meg tudnád nézni mennyire bírja el a súlyt a fenyő. De mivel, ahogy Te is írtad, elég sűrűk az ágai, így szerintem nem lehet gond neki ez sem. :)

Vagy vannak direkt ilyen leddel ellátott fenyők is, ilyen nem jöhet szóba? :) [link]

2014. dec. 14. 11:03
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a választ, éppen tegnap néztem a Tescóban egy nagyobb műfenyőt, 2 méteres volt. Nézegettem az ágait, háááát nem sok bizodalmam volt benne.

Valahol itt olvasgattam a műfenyő kontra igazi fenyő kérdéseket, és valakinek már az első lebontás után kijött, letört 2 ága. Vagy a súly miatt vagy egyéb okból ....(rossz minőségű volt talán)

Na emiatt kérdeztem rá.

Köszi a választ és ment a zöld kéz.

2014. dec. 14. 23:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Ja és köszi a linket, nem is tudtam hogy vannak ledes fenyők.
2014. dec. 14. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!