Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit adjak az alábbiak közül...

Mit adjak az alábbiak közül anyukámnak?

Figyelt kérdés

Nem tudok dönteni mit vegyek anyukámnak karácsonyra, aki 54 éves. Választék:

1. Még nyáron összetörtem az éjjeli lámpájának a búráját, de olyat már nem gyártanak sajnos. Néztem a lámpákat, és elég drágák, de úgy érzem, h ki kellene fizetnem, mert én hibám volt.

2. Az összes pizsamája ki van nyúlva és eléggé tönkre vannak menve. Gondoltam, h veszek beki vmi meleg pizsamát és meleg zoknit.

3. Túl van a változókoron és sajnos hajlamos a csontritkulásra (az anyukájának van és már neki is alacsonyak az értékek). Arra gondoltam, h vehetnék neki vmilyen jó kis kalcium, D -vitamin stb. készítményeket.

Mit válasszak?

köszi!

2014. dec. 11. 18:45
 1/5 anonim válasza:
Szerintem a pizsama jó ötlet. :)
2014. dec. 11. 21:37
 2/5 anonim válasza:

Mindhárom jó ötlet, szerintem vitaminokat vegyél ha valóban szükséges, meg kedves hogy odafigyelsz az egészségére! :)

Pizsamának is örülhet!

2014. dec. 11. 22:21
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi, akkor pizsama :)
2014. dec. 12. 18:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Először a pizsamára voksoltam volna, de mikor olvastam a D-vitaminos dolgot utána arra gondoltam. Az egészség mindig fontosabb, de egy pizsamának is biztos örülne. Ráadásul vannak egész jó darabok. És ha találsz egy olyat ami nem túl drága, és belefér még a keretbe a vitamin akkor vegyél azt is mellé neki :)
2014. dec. 13. 09:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet, h vitamin lesz, mert ma 25 órán keresztül kerestem a megfelelő pizsamát, de mind gyerekesen néz ki és tudom, h nem tetszene neki.
2014. dec. 13. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!