Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ajándék anyának, aki mindig...

Ajándék anyának, aki mindig otthon van?

Figyelt kérdés

Gondoltam jót tenne szülőknek egy befizetett hétvége valahol kikapcsolódni, de anyum mindig elutasítja az ilyen öteleteket, mert mozgássérült tesómmal kell lennie 0-24ben, és sosem akarja egyedül hagyni (pedig lenne aki vigyáz rá, de ő ilyen :D ) . Tavaly laptopot vettünk neki annak nagyon örült, legalább szétlát facebookon, meg egyéb helyen kicsit, de ez már tavaly volt.

Tudom, hogy én anyum, és én ismerem, de most nem ugrik be ötlet ajándék szempontjából, hiszen elég egyedülálló helyzetben van . 1-2 ötlet minek örülne szerintetek ? :)

2014. dec. 9. 22:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Én megkérdezném tőle, mondjon pár dolgot aminek örülne és majd abból az egyiket megveszed.

Kenyérsütőgép, karóra, mobil telefon, étkészlet, ilyesmire nincs szüksége?

2014. dec. 10. 08:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Persze, ez volt az első, és az volt a válasz, hogy "nem kell nekem semmi" így aztán tényleg sokkal könnyebb a választás.... :D
2014. dec. 10. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!