Mit vegyek neki? (osztályban húztunk, bővebben lent)
Figyelt kérdés
Üdv,
kilencedikes vagyok, és a héten húztunk, hogy ki kinek vesz ajándékot ugye. Van pár ember az osztályban, akivel nem igen beszéltem még. Reméltem, hogy nem az egyik ilyen ember egyikét fogom kihúzni. De igen. Kihúztam azt az embert ,akivel egy szót nem beszéltem. Nem tudom mit vegyek neki.. :( Barátnőit nem szeretném megkérdezni, mert akkor biztos elmondják neki, hogy én húztam.. viszont olyat meg nem akarok aminek nem örül.. Valaki tanácsot tud adni? Valaki már volt hasonló helyzetben? Ofő azt mondta max 2500 Ft ig lehet vásárolni.
2014. dec. 5. 20:06
1/6 anonim válasza:
Akkor marad az örök klasszis, bögre benne vmi finom csoki. Vagy egy szép sál, kendő. Esetleg egy szép spirálfüzet tollal. :)
2/6 anonim válasza:
Esetleg kérj meg valakit (akiben megbízol) hogy kérdezze meg, persze ne mondja el hogy ki kérte meg rá.
3/6 anonim válasza:
Bögrét ne begyél neki, szerintem az már gáz kategória. A szép füzet, íróeszközök, notesz viszont nagyon jó ötlet! Azt úgyis látod, hogy milyen füzetei vannak és körülbelül milyen tetszene neki (virágos, kisállatos stb) Mellé nyugodtan valami csoki.
5/6 anonim válasza:
Nem mostani kérdés, de miért ne vehetne börgét?
Vagy csak én szeretem a bögréket? xd
6/6 anonim válasza:
Én allandoan bögréből kapok nagyon szeretem őket:D:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!