Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ajándéktippeket szeretnék ....

Ajándéktippeket szeretnék . Megdobnátok pár ötlettel?

Figyelt kérdés
A mi osztályunkban idén olyat találtak ki, hogy felírják mindenki nevét külön cetlire és mindenkinek kellet húzni egyet , akinek a nevét húzod, annak kell ajándékot adnod. Nos én kihúztam azt a fiút aki tetszik. Még szeptemberben beszélgettünk aztán később már nem. Szóval ez most egy jó lehetőség , hogy megint próbálkozzak nála. Csak gőzöm sincs mit adjak neki. Annyit róla , hogy focit szereti . Megdobnátok pár ötlettel?
2014. dec. 3. 19:36
 1/2 anonim válasza:
Bocsi hogy későn írok,és gondlom már nem aktuális. :( De azért én arra gonodltam hogy vehettél volna neki egy bögrét amin a kedven csapata van.Végül mit vetél neki? ÉS beszélgettetek?Összejöttetek?
2014. dec. 23. 20:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát sajna már nem az. De vettem neki csokit meg egy csomó focis cuccot. Látszólag örült. Puszit adtunk egymásnak de mivel mind ketten nagyon félősek vagyunk ezért nem nagyon beszéltünk. Összejönni nem hiszem, hogy össze fogunk , mert nem szeretne egyikőnk se kapcsolatot, csak jól kijövünk egymással. :-) de azért köszi a tippet
2015. jan. 3. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!