Mit adjak a lányom barátjának karácsonyra?
Figyelt kérdés
Nagyon megkedveltem a barátját, rendes, tisztességes fiú, akin látszik, hogy mennyire szereti a lányom és a lányom is őt. Ezért gondoltam, hogy kap ő is ajándékot tőlem, csak nem tudom mit. Nyilván személyes ajándékot majd a lányomtól fog kapni, ő ismeri igazán. Lányomat kérdeztem, ő azt mondta, hogy aranyos tőlem, de nem tud segíteni, adjak, amit gondolok. 1 éve vannak együtt, 27 éves fiatalember. Kb. olyan 6 000 Ft értékű ajándékig gondolkodok. Ötletek?2014. dec. 1. 13:52
1/13 anonim válasza:
Mi is ennyi idősek vagyunk a párommal. Egymás szüleitől bonbont, bort, édességet szoktunk kapni, de volt olyan év, hogy anyu minden pasinak pulóvert vett, akkor páromnak is az jutott.
Nem kell túlgondolni, a szándék a lényeg, hogy gondolsz rá :)
3/13 anonim válasza:
PL ha szeret olvasni egy jo konyvet,vagy a hobbijat tudod? esetleg egy jo kis kotott pulcsi vagy valami ruha. esetleg ha van kedvenc zenesze toluk cd.
4/13 anonim válasza:
Ajándékba inkább egy lejjebbi kategóriából választok jó dolgot, mint egy felsőbből gagyit. Vagyis 6000-ért nem vennék cipőt, meg nadrágot, hanem inkább övet, pendriveot, nyakkendőt, ilyesmit.
5/13 anonim válasza:
Mivel foglalkozik? Esetleg egy szép határidőnapló ha olyan munkája van amihez hasznos lehet.
Férjedtől is kérhetsz ötletet és választhattok együtt egy jobb italt.
Van valamilyen hobbyja?
6/13 anonim válasza:
Vacsorakupon egy étterembe (kuponoldalakon ennyiért 3 fogás jár 2 főre), 2 főre ajándék mozijegy, stb. Én párban gondolkodnék, jobb, mint ha egy relative távolabbi embernek akarsz nem gáz ajándékot venni és kap egy arcszeszt, nem?
7/13 anonim válasza:
Könyv, cd? Ha szeret olvasni, nem jelenti azt, hogy mindent, ha pedig valaki a kedvenc zenésze, attól nyilván minden album megvan neki, hisz a kedvence.
8/13 anonim válasza:
Én most December 25-re vagyok kiírva,minden pénzünk a babacuccokra megy,és a frissen megvett lakásra,ezért mi azt beszéltük meg,hogy DVD-t veszünk egymásnak anyósékkal,meg sógornőmnek-pasijának
Mondjuk ez nekik nagy ajándék,mert imádnak filmeket,meg meséket nézni..
9/13 anonim válasza:
Pedig ebben a lányodnak kellene segíteni. Ő nyilván jobban ismeri, mint te. Az én szüleim is tőlem és a húgomtól kérdezték, milyen témájú könyveket szeret, említett-e valamit, hogy szüksége lenne rá.. De a fiúk kaptak már extra meleg fürdőköntöst, borotválkozó kellékeket, ami éppen hiány volt. Ha viszont nincs ötletetek, felesleges azt a pénzt elkölteni valami értelmetlenre, csak hogy legyen ajándék. Akkor inkább tényleg valami éttermi kuponba vagy vásárlási utalványba lenne érdemes fektetni.
10/13 anonim válasza:
Ha adsz valami támpontot a lányodnak talán könnyebben tudna segíteni (mi a kedvenc itala, színe stb). Szerintem az ilyen általánosan ajándékba adott dolgok közül válassz egyelőre, mint alkoholos ital, csoki, könyv, színházjegy, nyakkendő. Fontosabb a gesztus mint az hogy mit adsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!