Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit adjak ajándéknak? (többi...

Mit adjak ajándéknak? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval én nagyon kreatív vagyok és szeretek pepecselni meg türelmem is van. Minden évbe saját kezűleg csinálom az ajikat csak a két öcsémnek veszek (ők még nem értékelik) viszont anya apa és a két nagyi ők még kérdésesek léci írjatok ötleteket nagyon jót szeretnék nekik adni

Kistesó:6éves

Másik tesó:11éves

Mama: szeret főzni

Másik mami: rejtvényfejtő

Anya: na igen közel állunk egymáshoz de nem tudom mit adjak neki főzni utál:D

Apa: néja barkácsol nyáron peca

Nos így ennyi lenne köszönöm a válaszokat

2014. nov. 25. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nagyon szeretsz kézzel készült ajándékot csinálni,akkor sajnos nincs sok jó ötletem.

Kistesó: hát ő még elég kicsi,szóval vegyél neki valamilyen játékot. Mondjuk egy plüss macit.

Másik tesó: Hát ő már nagyobb. De ha ő sem értékeli a kézzel készült ajit,akkor vegyél neki valamilyen társasjátékot.

Mama: Hát... Próbálkoztál már edény festéssel vagy készítéssel? mert ha igen,akkor próbálj festeni edényt vagy készíts egyet.

Másik mama: Hát nem tudom. Vegyél neki szerintem rejtvényújságot,mert nincs ötletem.

Anya: Készíts neki hógömböt vagy angyalkát.

Apa: Hát... ehhez sincs ötletem. Szerintem vegyél neki néhány halat.

Megpróbáltam jó ötleteket írni,de lehet,hogy eléggé buta ötletek.

2014. nov. 26. 10:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a próbálkozást a hógömb nagyon tetszik:D
2014. nov. 26. 14:55
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

csipegess

2014. nov. 26. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!