Mit adjak ajándéknak? (többi lent)
Szóval én nagyon kreatív vagyok és szeretek pepecselni meg türelmem is van. Minden évbe saját kezűleg csinálom az ajikat csak a két öcsémnek veszek (ők még nem értékelik) viszont anya apa és a két nagyi ők még kérdésesek léci írjatok ötleteket nagyon jót szeretnék nekik adni
Kistesó:6éves
Másik tesó:11éves
Mama: szeret főzni
Másik mami: rejtvényfejtő
Anya: na igen közel állunk egymáshoz de nem tudom mit adjak neki főzni utál:D
Apa: néja barkácsol nyáron peca
Nos így ennyi lenne köszönöm a válaszokat
Ha nagyon szeretsz kézzel készült ajándékot csinálni,akkor sajnos nincs sok jó ötletem.
Kistesó: hát ő még elég kicsi,szóval vegyél neki valamilyen játékot. Mondjuk egy plüss macit.
Másik tesó: Hát ő már nagyobb. De ha ő sem értékeli a kézzel készült ajit,akkor vegyél neki valamilyen társasjátékot.
Mama: Hát... Próbálkoztál már edény festéssel vagy készítéssel? mert ha igen,akkor próbálj festeni edényt vagy készíts egyet.
Másik mama: Hát nem tudom. Vegyél neki szerintem rejtvényújságot,mert nincs ötletem.
Anya: Készíts neki hógömböt vagy angyalkát.
Apa: Hát... ehhez sincs ötletem. Szerintem vegyél neki néhány halat.
Megpróbáltam jó ötleteket írni,de lehet,hogy eléggé buta ötletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!