Osztályos karácsony?
Figyelt kérdés
Idén olyan karácsonyozás lesz nálunk az osztályban, hogy kihúzzunk egy nevet és annak az "őrangyalának" kell lennem és ilyen kedvességeket kell csinálni neki mint pl: bonbon az asztalán, füzetben egy cetlin egy kedves mondat...stb. valakinek van ötlete hogy én mit csinálhatnék neki ha pl nem férek hozzá a táskájához vagy a füzetéhez? hogy csináljam hogy senki ne vegye észre hogy én voltam?2014. nov. 13. 14:33
1/2 anonim válasza:
Kommandózz oda az asztalok alatt. :DDD Najó nem. Avass be valakit, aki hozzáfér a cuccaihoz, és kérd meg, hogy segítsen elrejteni. Ha jóban vagy az emberrel, öleld meg, és közben csempéssz be valamit a zsebébe. Ha nem, akkor bonyolultabb, de meg lehet oldani. Vagy odamész vmi kamuindokkal, hogy mi volt a házi, és közben, valahogy mesterkélve elrejted. ha a padtársával vagy jóba, odamész hozzá beszélgetni, közben pedig angyalt játszol, vagy vmi ilyesmi. :)
2/2 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet xd majd kitalálok vmit, köszönöm:)
2014. nov. 14. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!