Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ünnepi gyertya? Yankee Candle?

Ünnepi gyertya? Yankee Candle?

Figyelt kérdés
Finom "karácsony illatú" gyertyát szeretnék venni, olyat ami be tudja tölteni a szobàt illattal, tehát van illata:) Milyet ajánlanátok? Hol, mennyiért? Yankee Candle -ön gondolkodom, leírnátok a tapasztalataitok? Nem értek hozzá, 6ezerért biztos nem veszek olyan nagyot de láttam normál kisgyertya méretűt 500 forint körül azok mennyire jók, vagy a közepesek amik màr olyan "palackszerű"ben vannak? Köszönöm előre is.
2014. nov. 9. 17:52
 1/10 Gyémántlány ***** válasza:

Én az ALDI-ban vettem ilyen kis "fahéjas-almás" teamécseseket.

Nagyon finom, és viszonylag erős az illatuk. Azt hiszem egy csomagban 18 darab van, és nem drága, pár száz forint.

2014. nov. 9. 21:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem a Yankee candle gyertyákat, van is belőlük minden évszakra 2 fajta.

Én a kis üvegeset szoktam venni, ha elfogy, jó az üveg fűszereknek.

Nagyon jó illatuk van, mindig rendelem őket, tehát úgymond látatlanban, de még soha nem csalódtam bennük

2014. nov. 9. 23:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek!😊
2014. nov. 10. 12:07
 4/10 anonim válasza:

Én pont tegnap csináltam illatosított gyertyát. forralj fel pár centi vizet egy edényben, tegyél bele egy üres konzervdobozt, amibe beledobálhatsz maradék gyertyákat, vagy vehetsz is hozzá egy nagyot, a fehér óriást én 300 forintért vettem. ha megolvadt a viasz, csepegtess bele illóolajat, azután öntsd valamilyen formába, ami neked tetszik (én kompótos tálba öntöttem). állíts bele kanócot, amit két oldalról (a tányér szája körül) támassz meg hurkapálcikával, így nem fog eldőlni.

ha kihűlt, ki is tudod venni a formából...

2014. nov. 12. 14:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötletet! :) Nagyon ügyes vagy, biztos szuper lett, lehet valamikor megpróbálkozom vele, bár nálam az ilyen DIY projektek minden katasztrófába fulladnak, már így bonyolult volt az én képességeimhez ahogy leírtad. :D
2014. nov. 12. 15:16
 6/10 anonim válasza:

Én se vagyok túl kreatív, de ez tényleg nagyon egyszerű volt, és isteni illata van... Plusz maradékból, kidobásra ítélt gyertyákból dobtam össze, szóval gyakorlatilag semmibe se került, nemhogy ezrekbe. Bocsi, ha nem voltam elég érthető, itt megnézheted képeken: [link]

Csak én ugye más formába öntöttem, és nem edényben oldottam fel, hanem konzervben, mert nem volt olyan, amit beáldoztam volna erre a célra.

2014. nov. 12. 15:27
 7/10 anonim válasza:
Ja, meg itt rá van kötve a kanóc... én csak megtámasztottam, de így már látod az elvet :)
2014. nov. 12. 15:28
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, így látva egyszerűbb.:) Pl egy sima nagy gyertyát teljesen folyósra olvasztok akkor, összekeverem a felforrt vízzel és az illóolajokkal és úgy öntöm át?
2014. nov. 13. 00:44
 9/10 anonim válasza:
Nem :) A forró víz csak az olvasztáshoz kell, az hevíti fel a konzervet. A konzervbe kerül a viasz, majd ha megolvadt, az illóolaj és ezután kiöntöd az illóolajos viaszt a formába, beleállítod a kanócot, hagyod megdermedni.
2014. nov. 13. 08:14
 10/10 anonim válasza:

Szia! Nem tudom vettél-e már gyertyát, de ha kíváncsi vagy elmondom a véleményem a Yankee Candle-ről. :)

Ha kifejezetten karácsonyt szeretnél, akkor a Home Sweet Home, Red Apple Wreath-t tudom ajánlani.

Az illatok intenzívek és tartósak, belengik az egész lakást. Ha nem szeretnél nagy gyertyát venni, akkor legjobban a tart-ok érik meg, a kicsi gyertyáknak nem olyan intenzív az illatuk. Sok nyári, őszi és tavaszi illatuk is van, érdemes kipróbálni őket! ;)

2016. jún. 27. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!