Ünnepi gyertya? Yankee Candle?
Én az ALDI-ban vettem ilyen kis "fahéjas-almás" teamécseseket.
Nagyon finom, és viszonylag erős az illatuk. Azt hiszem egy csomagban 18 darab van, és nem drága, pár száz forint.
Én nagyon szeretem a Yankee candle gyertyákat, van is belőlük minden évszakra 2 fajta.
Én a kis üvegeset szoktam venni, ha elfogy, jó az üveg fűszereknek.
Nagyon jó illatuk van, mindig rendelem őket, tehát úgymond látatlanban, de még soha nem csalódtam bennük
Én pont tegnap csináltam illatosított gyertyát. forralj fel pár centi vizet egy edényben, tegyél bele egy üres konzervdobozt, amibe beledobálhatsz maradék gyertyákat, vagy vehetsz is hozzá egy nagyot, a fehér óriást én 300 forintért vettem. ha megolvadt a viasz, csepegtess bele illóolajat, azután öntsd valamilyen formába, ami neked tetszik (én kompótos tálba öntöttem). állíts bele kanócot, amit két oldalról (a tányér szája körül) támassz meg hurkapálcikával, így nem fog eldőlni.
ha kihűlt, ki is tudod venni a formából...
Én se vagyok túl kreatív, de ez tényleg nagyon egyszerű volt, és isteni illata van... Plusz maradékból, kidobásra ítélt gyertyákból dobtam össze, szóval gyakorlatilag semmibe se került, nemhogy ezrekbe. Bocsi, ha nem voltam elég érthető, itt megnézheted képeken: [link]
Csak én ugye más formába öntöttem, és nem edényben oldottam fel, hanem konzervben, mert nem volt olyan, amit beáldoztam volna erre a célra.
Szia! Nem tudom vettél-e már gyertyát, de ha kíváncsi vagy elmondom a véleményem a Yankee Candle-ről. :)
Ha kifejezetten karácsonyt szeretnél, akkor a Home Sweet Home, Red Apple Wreath-t tudom ajánlani.
Az illatok intenzívek és tartósak, belengik az egész lakást. Ha nem szeretnél nagy gyertyát venni, akkor legjobban a tart-ok érik meg, a kicsi gyertyáknak nem olyan intenzív az illatuk. Sok nyári, őszi és tavaszi illatuk is van, érdemes kipróbálni őket! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!