Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mit kérnétek karácsonyra? 14/L

Ti mit kérnétek karácsonyra? 14/L

Figyelt kérdés
Tavaly csak egy macBook ot kaptam szóval idén valami nagyobb vagy több ajándékot akarok kérni. Elég gazdagok vagyunk szóval a pénz nem akadáj... szerintetek mit kérjek?

2014. nov. 8. 15:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én ennyi idős koromban egy kötött sapkát kaptam karácsonyra, de azt sem KÉRTEM.
2014. nov. 10. 07:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Nyelvtan korrepetálást. Hidd el , hosszú távon elég drága tud lenni az is , és úgy látszik hasznát vennéd. 14 évesen mire használsz te egy több 100 ezer forintos (!!!) MacBook-ot? Tán dolgozol vagy üzletkötő vagy ,vagy mire kell neked egy olyan komoly szerkezet? Én 14 évesen azt "kértem" hogy menjünk el 3D-s moziba a szüleimmel ,ja meg egy mp4 lejátszót ,kevesebb volt mint 10 ezer forint és csodák csodájára még mindig működik attól , hogy nem a legdrágabb. Csak nem szveg , ez manapság probléma ilyen korosztályban. Figyelj kicsi lány , attól ,hogy a szüleid gazdagok , nem azért vannak ,hogy élősködj rajtuk. Remélem te majd az 1/10-ét fogod keresni a szüleid pénzének ,de a külkeid ugyan így kizsebelnek majd és akkor talán észhez térsz. A Karácsony a szeretet ünnepe ,nem pedig az ajándékoké , ne azt állítsd már előtérbe , örülj ,hogy egyáltalán vannak szüleid.
2014. nov. 16. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!