Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kpopperek, segítséég (? )

Dinuchan kérdése:

Kpopperek, segítséég (? )

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmnek szeretnék karácsonyra ajándékot venni. Kpopper, és a SHINee az ultimate band-je. Már egy hónapja gondolkodok, hogy mit adjak neki, de nem találtam normális SHINee-s/Jonghyun-os dolgot... Fogalmam sincs hogy esetleg pulcsinak vagy valami másnak örülne... Akik adtak már, vagy kaptak leírnátok hogy minek örültetek a legjobban? Mindenképp rendelni szeretnék, nem 10-20 ezer forintokért. Szóval jó lenne ha linkelni is tudnátok oldalakat Ebay-en kívül:33

Előre is köszii.

2014. nov. 7. 19:51
 1/5 anonim válasza:
100%
Szia! Szerintem a facebook-on a knabi shoppot kéne megnézned, ott sok shinee cucc is van és még az árak sem eget rengetőek. :) Én például rajzot kaptam a biasomról, de mi nem is szoktuk nagy dobra verni a dolgot. Szerintem örülne egy shinee-s karkötőnek, nyakláncnak. Vagy esetleg nyomtathatsz egy pulcsira is képet,talán még van shinne-s sapka, bár nem vagyok benne biztos... Vagy vehetsz egy szép füzetecskét/naplót és annak néhány lapjára beragasztgatsz képeket a bandáról, meg idézeteket akár tőlük. Hirtelen ezek jutottak eszembe. :) Sok sikert!
2014. nov. 7. 20:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen*-*
2014. nov. 7. 20:55
 3/5 anonim válasza:
Szerintem a kedvenc képét rányomtathatod párnára, bögrére stb. Papírboltokban, vagy a Rossmannba is megcsinálják:)
2014. nov. 7. 21:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Párnára nem szeretnék nyomtatni, mert szülinapjára azt kapott tőlem:D De azért köszi^^
2014. nov. 7. 22:13
 5/5 anonim válasza:

Én még tudom ajánlani a happy cherry facebookos oldalát, ott sokkal inkáb ilyen saját készítésű dolgok vannak, de lehet tőlük kérni kulcstartót, telefondíszt, telefontokot vagy bármit amit találsz náluk olyan bandával amilyet szeretnél:)

[link]

2014. nov. 8. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!