Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen műfenyőt vegyek?

Milyen műfenyőt vegyek?

Figyelt kérdés

Műfenyőt szeretnénk az idén vásárolni.De nem gagyit,hanem szép,dús,élethű fenyőt,amire tényleg öröm lesz ránézni.Hol találok ilyet?Küldjetek linket,ha tuti címet tudtok..

Esetleg akinek van műfenyője tudna nekem képet küldeni,hogy milyen az övé?..nagyon tanácstalan vagyok..mert eddig élőben nem sok szépet láttam...de igazi fenyő nálunk nem sokáig marad meg a meleg miatt..még a Normand sem..mert az is pár nap múlva furcsa illata kezd lenni...ezért döntöttünk a műfenyő mellett...

2014. nov. 2. 23:30
 1/2 gugolyabence válasza:
0%
A műfenyő akkor is sz@r. Nem karácsonyi hangulatú, nincSen illata. Tudom h nem lehet igazitok, de akkor is az a WINNER!
2014. nov. 8. 09:12
 2/2 A kérdező kommentje:
A Normand fenyőnek sincs illata..sőőt pár nap után egyenesen büdös valamit áraszt magából..amitől már harmadik nap ki akarnám dobni..de úgy voltunk eddig vele,hogy legalább az új évet várja már meg a feldíszített fa...Most már sikerült vennünk egy gyönyörű fát..ami igaz nem volt olcsó...de nem mondaná meg senki róla,hogy műfenyő! :)
2014. nov. 9. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!