Szerintetek ez jó, ha ezt kérem karácsonyra? Melyik legyen a kettő közül? (lent)
Figyelt kérdés
Vagy egy yorkishire terrier kiskutyát kérnék, vagy egy androidos telefont. Nekem a kutya persze, hogy többet érne, de nagyon drága:/ A telefon sem olcsó, de az pedig androidos.. Nekem a kutya 100x többet érne.2014. okt. 12. 14:41
1/11 anonim válasza:
A telefon. Az ilyen drága kutyákra nagyon sokat kell költeni. Állatorvos, gyógyszerek, kaja stb. Sőt! Még állandóan gondozni is kell.
2/11 anonim válasza:
Szerintem ha már ilyen felmerül benned, hogy kutya VAGY telefon.. akkor inkább a telefont kérd....
3/11 anonim válasza:
Ha családi házad van és a szüleid úgy gondolják, elég felelősség van benned, akkor a kutya. Az hasznosabb :őrzi a házat(ahogy vesszük), többet leszel kinn a szabadban, gyakorlod a felelősségtudatosságot stb. A telefonnal egész nap csak benn kuksolnál és csak hülyébb lennél.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. okt. 14. 19:30
5/11 anonim válasza:
egyértelműen a kutya! :) Rengeteg szeretetet tud adni :)
6/11 anonim válasza:
Én a helyedben a kutyát választanám. Ahogy már az utolsó előtti is mondta, többet lennél kint, stb... Akár be is taníthatod, azzal is nő a bizalom benne, és benned is, és okosabb lesz, na meg a haverok is elájulnának, hogy: Azta, de ügyes kutyád van, hogy tanítottad be? :D
7/11 A kérdező kommentje:
kösznöm szépen, mindenkinek ment a zöld kéz :)
2014. nov. 11. 16:01
8/11 anonim válasza:
Szerintem a kutyust kerd bar mar van asszem 2 kutyatok. A telefont kerd december 13ara a szulinapodra es karacsonyra meg johet a yorkii :3 de ahogy te jonaknlatod
Ui. Legkozelebb ne olyat kulgy amit tavaly irtal ki:DD PUSZOKAA :*
9/11 A kérdező kommentje:
Barbi:"D
2014. nov. 11. 16:07
10/11 anonim válasza:
Jon a javitas: 1 kutyatok van. Es iden irtad ki XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!