Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Várjátok már a karácsonyt?

Várjátok már a karácsonyt?

Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 16:31
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%

Nagyon tanulságosak a válaszok, azt kell mondjam. Aki csak az ajándékot meg a kajálást látja a karácsonyban, az vagy túlságosan gyerek még, vagy elég sivár gyerekkora volt érzelmileg.

Én őszintén szólva nem is magát a karácsonyt szoktam várni, hanem a karácsonyt megelőző pár hetet, mert imádom a készülődés minden mozzanatát: lakás díszítés, sütik, ehető ajándékok készítése, ajándékok csomagolása, gyertyagyújtás, karácsonyi zenék, forró tea/puncs/forralt bor, séták a karácsonyi vásárban, vagy egy havas erdőben... Én ezeket szeretem. :)

2014. aug. 27. 12:11
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem igazán, mert vizsgaidőszak lesz akkor. :D A tavalyi karácsonyomra is eléggé rányomta ez a bélyeget, nem tudtam úgy várni, készülni rá, mint előtte mindig. Meg a család is egyre eltávolodik egymástól, nem olyan már ez, mint régen volt, szinte csak kötelességből és megszokásból csináljuk meg ugyanazokat a dolgokat, de nincs meg az igazi hangulata és meghittsége, amire én vágynék. :( Meg kicsit attól is tartok, hogy szingliként kell eltöltenem egy karácsonyt, és már ebből is kicsit elegem van. Pont azért, mert a családdal a karácsony nem az igazi, ezért vágynék arra, hogy mással megéljem azokat, amiket ilyenkor imádnék.

20/lány

2014. aug. 27. 13:41
 13/19 anonim ***** válasza:

LOL, kicsit korai még, nem? :) Augusztus vége van, toszod. Négy hónap van még addig, az év egyharmada.

Amúgy olyan nagyon nem várom. Ami jó benne - hogy együtt vagyok a családommal - azt most éppen megkapom mindennap, ünnep nélkül is, mert éppen hazaköltöztem. Az ajándék-hisztéria meg csak kisgyerekkorban érdekes, azon már túlvagyok szerencsére.

A hideget meg a havat meg szívből utálom, úgy hiányzik, mint üveges tótnak a hanyattesés.

2014. aug. 28. 01:52
 14/19 anonim válasza:
Már nem.
2014. aug. 28. 09:21
 15/19 anonim válasza:
Imádom a karácsonyt. Gyerekként is nagyon szerettem, és ezt a hangulatot próbálom most átadni a saját gyerekeimnek. Télimádó vagyok. :-) Én a nyarat utálom. :-P Hál Isten az idei még elviselhető volt. Beigli, fenyőfa, fűszeres-narancsos illatok, a családi együttlét...Nekem sokkal jobb érzés adni, mint kapni.
2014. aug. 28. 10:33
 16/19 anonim ***** válasza:
48%
nem igazán, az egészből egy kapitalista profitorientált rítus lett. igyatok kaólát, mert az olyan "karácsonyos" ... vicc.
2014. aug. 28. 12:35
 17/19 anonim válasza:
100%
Nekem mindig az a bajom a Karácsonnyal és annak várásával, hogy az előtte lévő időt, a várást mindig jobban szeretem, mint magát a napját. Mindig többet remélek tőle, izgulok, készülök, a hangulatos díszekben gyönyörködöm, aztán eljön a dec. 24. és veszekszik a család, állandó gürizés az egész.
2014. aug. 31. 09:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Egyrészt igen. Imádom a karácsonyt. Másrészt nagyon nem. Már látom és hallom anyósom sipákolását, majd sírását, hogy szentestén miért nem megyünk hozzájuk, miattunk nincs együtt a család stb.

A nőrokonaim mindig mondták, hogy árva fiúhoz kell hozzámenni.

2014. szept. 3. 15:55
 19/19 anonim válasza:
Imádom a KARÁCSONY-t. Még nem foglalkozom a gondolattal, de október, november hónaptól már igen. Ez az egy ünnep van ami hagyott bennem valamilyen varázslatot. Imádom a készülődést és a nyüzsgés sem zavar. A fadíszítés rengeteg fénnyel és a terítés is nagyon fontos számomra. Én a csilli villi karácsonyt szeretem. Minden ragyog, minden tiszta, fehér, arany zöld,piros.
2014. szept. 9. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!