Hol találok ilyen mikulásos bögréket?
Figyelt kérdés
Annyira tetszenek, de úgy látom, hogy itthon nem annyira divat, mint mondjuk Amerikában..pedig jó lenne itthon is kicsit merészebb darabokat találni néha:/.
Aki tudja honnan lehet rendelni, vagy akár üzletet, írjon!
Köszönöm
2014. jún. 24. 00:26
1/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szeretnék külföldről rendelni, ettől tartok egy kicsit:/ Azért köszönöm a linkeket!
És ilyen, muffin formájú bögréket sem lehet itthon találni?
2014. jún. 27. 17:25
4/8 anonim válasza:
Nekem ugyanolyan bögrém van. mint az első hóemberes, és tuti, hogy Magyarországról. Ajándékba kaptam egyszer, de nem tudom hol vették.
Ha nem is pont ilyeneket, de nagyon hasonlókat én szoktam látni..
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Merre szoktad látni ezeket?:)
2014. júl. 1. 06:46
6/8 anonim válasza:
Én tescoban és ilyen ajándékboltokban szoktam látni, bár inkább karácsonykor a mikulásost.:)
A muffinost a tesco külső boltjai között van egy, ami olyanokat árul. :)
7/8 anonim válasza:
Kecskeméten (itt lakok) és Pesten is (sűrűn járok fel)... százforintos bolt, tesco, kis ajándékboltok.. :)
8/8 anonim válasza:
eurós boltok, Tesco, talán Spár, ja, és a kikben is érdemes megnézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!