3/27 anonim válasza:
soha így ahogy van megy a szekrénybe..xd
4/27 anonim válasza:
Vízkereszt lenne, de előrehozom vasárnapra, mert hétközben nem lenne rá időm.
5/27 anonim válasza:
Szerintem mi is vasárnap, mert egyrészt hétköznap erre nincs idő, másrészt meg sajnos nagyon hullik már.
6/27 anonim válasza:
Elméletileg 6.-án kéne.
De nagyon sokan előtte való hétvégén szedik le.
Nekünk már évek óta nincs fánk de mikor volt az volt, hogy 24.-én dísztettük fel és 28.-án meg díszítettük le. :D
8/27 anonim válasza:
Majd valamikor január végén. Nem azért adtam ki érte egy kisebb vagyont, hogy két hét után kidobjam. A gyerekek úgyis közelharcot vívnak minden egyes napért. Friss vágás, ezért sokáig eláll, a nappaliban pedig nincs útban.
9/27 anonim válasza:
sztm most vasárnap,hétfőn a kutyának sem lesz ereje,van aki dolgozik,és nincs ideje minden szarra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!