Mi olyan nagy valami van ebben a karácsonyban?
Ugyanolyan nap, mint a többi. Többe kerül minden, mert ajándékozni kell.
Unalmas!
Egy alkalom az ünneplésre. Lehet enni-inni.
Drága ajándékokat vásárolni meg nem kötelező.
Jézus Krisztus születése!
Gondolom pogány lehetsz! ?
Te rohadt b**I
Jézus születése,család,együttlét,szeretet,békesség.
Ez az a nagy valami a Karácsonyba.
4-es: "Gondolom pogány lehetsz! ? Te rohadt b**I"
Ezaz! Ilyen egy igazi keresztény!
Itt van néhány tipp, gyerekek, hogy jövőre azért legyen némi karácsonyi hangulatotok:
-Interneten olvass karácsonyi verseket, novellákat, nézz karácsonnyal kapcsolatos youtube videókat, zenéket (Pl. John Lewis: The Bear & the Hare, Coca Cola Christmas Song, Kovbojok: Télapó stb.). Nos, én is írtam néhány példát, de mindenképp arra törekedj, hogy a Te érzéseidhez, ízlésedhez közel álljon. Keresgélj.
-Karácsonnyal kapcsolatos filmeket is nézhetsz; vígjátékokat(pl. sok embernek már tradíció megnézni ilyenkor a Reszkessetek, betörők! -et), komoly, megható, a szeretetről szóló filmeket, stb. - szintén az egyéni ízlésedhez, tetszésedhez szabva. Karácsony táján a Cinema Citybe is mehetsz mozizni egy jót :)
-Ha valamennyire vallásos vagy, legalább egyszer próbálj meg elmenni Roratéra (hajnali misére), ill. Szenteste éjféli misére. (Ha idén ez nem jött össze, talán majd jövőre.)
-Ha van rá lehetőség, a barátokkal menjetek el valahová forralt bort inni, és beszélgessetek egy jót.
-Próbáld meg egy rég látott ismerősöddel felvenni a kapcsolatot.
-Ha van elég zsebpénzed/saját kereseted (nem tudom, melyik korosztályhoz tartozol) magadat is megajándékozhatod valamivel, amiben örömödet leled. :)
-Elevenítsd fel magadban a régi, gyermekkori szép karácsonyi élményeidet! Igaz, sajnos sokaknak vannak rossz emlékei, elrontott karácsonyai. Tudjuk, az élet többnyire igazságtalan. Ám nem mindig. Tudod, mit? :) A móka kedvéért egy következő válaszként megosztok Veled és a többi Kedves Olvasóval egy jó kis sztorit, egyfajta karácsonyi tragikomédiát, igazi csemege! ;) XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!