Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kinek van meg a, hogy megkapta...

Kinek van meg a, hogy megkapta amit szeretett volna de vhogy megis szarnak erzi a karacsonyt?

Figyelt kérdés

Meg apukamtol is vartam valami meglepetest semmi nagyot nem szerettem vna csak vmi hasznosat aminek.orultem.volna es kaptam.egy haszontalan dolgot amit apukam is tudja h nem.vagytam olyanra.. es nemis volt ra szuksegem..

Bocsanat a helyesirasi hibakert. Mindenkinek boldog karacsonyt!

2013. dec. 25. 18:46
 1/5 anonim válasza:

Én úgy jártam, hadd ne mondjam ki mennyit költöttem ajándékokra. Aztán meg mégsem kellett a megajándékozottaknak. Valahogy nincs rá szükségük.

Mondjuk nekem a pénzem bánta. De ez is ugyanaz, mint a te eseted, caak fordítva.

2013. dec. 25. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Én azt nem szerettem a karácsonyban, hogy édesapámmal ritkán találkozok, de egyszerűen még ilyenkor sem képes félrerakni a sérelmeket, mindig talál valamit, ami miatt beszól és veszekedés lesz a vége :-(
2013. dec. 27. 01:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Tárgyilag megkaptam mindent, de a család kikészít. főleg apám és öcsém, degenerált idióta mind a kettő. öcsém mot vizsgákra tanul, és hisztériázik, mint vmi falusi díva - hogy akkor mindenkinek síri kussba kell lennie, még akkor is, ha én beteg vagyok, és köhögnöm kell, ne köhögjek, mert bántjuk vele a "hercegnőt". Apám mellette áll, sőt már akkor is leordítja a fejünket, ha nem suttogva beszélünk (ja, mondjuk jellemző, ő volt az, aki 2 évvel ezelőtt leb...ta öcsémet, amiért túl hangosan hányt betegen, ő meg aludni akart -.- az alma nem esett messze a fájától). Ja meg 24-én azért lett leordítva a fejem, mert meg mertem kérdezni, hogy fürdőszobatakarításkor ott hagyhatom-e a törölközőmet a fürdőszobában, mert ahol tartjuk a törölközőt, ott volt egy millió cucc, azt hittem, oda már le lehet tenni. Hogy arról ne i beszéljünk, hogy 4 órán keresztül a takarítás ELŐTT nem tudtam bemenni a fürdőbe, mert el volt foglalva, és TUDTÁK, hogy szeretném megmosni a hajam, és ennek ellenére elkezdték takarítani a fürdőt azelőtt, hogy bemehettem volna...
2013. dec. 27. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:

#3-nak:

Rémálom egy ilyen karácsony :-(

2013. dec. 29. 01:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Ismeros helyzetek .. nekem is battyam ha vizsgazik vagy osszeveszik a baratnojevek mindig rajtunk vezeti le a feszultseget es nagyon ki tudja kesziteni az embert es addig nem nyugszik meg meg nem lesz ordibalas a vege addig provokalja az embert aztan miutan jo nagy veszekedes lesz megnyugszik par napra.. de gy vizsgaidoszak az kesz .. es sokszor orulok neki ha vegre elmegy otthonrol ..
2014. jan. 3. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!