Csak engem hagy hidegen a Karácsony?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem vártam, mert Karácsony a szeretet ünnepe és itt minden van, csak szeretet nincs. A családomra semmit nem számíthatok, apám idegbeteg, anyám úgyszintén, üvöltöznek velem/egymással kb minden nap, magyarul ez is egy nap lesz a sok közül. Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok.
16/L
2013. dec. 24. 00:38
2/7 A kérdező kommentje:
:)
2013. dec. 24. 01:14
3/7 anonim válasza:
Engem sem különösebben izgat egyébként. Eszek-iszok egy jót az "jónapot"
4/7 anonim válasza:
Szokásos 16 éves emós bőgőmasina, majd akkor rinyálj, ha neked kell eltartanod magad!
5/7 anonim válasza:
Szokásos paraszt hozzászóló. Mi a probléma, zavar, hogy van aki ellentétben veled tojik erre az ünnepnek nevezett baromságra?
6/7 A kérdező kommentje:
3. értékeltem a hozzászólásod! Mindekinek köszönöm a választ, és 3.nak üzenem, hogy se "emós" nem vagyok se bőgőmasina, teljesen hidegen hagy már ami itt megy, ehhez nem kell emósnak lenni;)
2013. dec. 24. 11:23
7/7 anonim válasza:
Valószínű, hogy nem. De akkor is kellemes ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!