Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Angolul vagy magyarul kívánjak...

Angolul vagy magyarul kívánjak neki boldog karácsonyt?

Figyelt kérdés

Karácsonyi húzásnál az angol tanáromat húztam. Most pénteken lenne az osztály karácsony mikor oda kéne adnom neki az ajándékot, (és aki engem húzott annak is akkor kéne, de az már más téma) de az nap mi a családommal pont elutazunk. Ezért csütörtökön angol óra végén gondoltam neki odaadni. Ez eddig így oké, de hogy adjam oda neki az ajándékot? Mert ugye ő egy angol tanár, és éppen angolt tanít.... :DD

Szóval szerintetek azt mondjam neki h: "Boldog Karácsonyt!" vagy hogy: "Merry Christmas!"?

És igen tudom, vannak az életben ennél jópár komolyabb és nehezebb gond, (de még mennyi...) de nekem ez nagyon fontos, meg amúgy is bírom az angol tanárt. :))

2013. dec. 17. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
A matek tanárnak egyenletben mondanád? Az irodalom tanárnak versben? Tök mindegy mit tanít Magyarországon vagy Magyar az anyanyelved ezért természetes, hogy magyarul mondod. ( Szerintem)
2013. dec. 17. 15:52
 2/3 M@x ***** válasza:

Szerintem nem feltétlen magyarul.

Nekünk olyan angol tanárunk van, hogy órákon pár kivételes eseten kívül mindig angolul beszélünk. Köszönteni, "egészségedre", meg minden.

Szóval, hogyha neked is ilyen angol tanárod van, hogy folyton angolul beszél Ő is, és Ti is, akkor lehet, hogy jófej dolog angolul mondani :)

2013. dec. 17. 18:08
 3/3 anonim válasza:
Lehet hogy már mindegy, mert ugye ma van péntek, de szerintem angolul.
2013. dec. 20. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!