Mit vegyek egy fiú osztálytársamnak aki szereti az animet és szeret programozni?
Figyelt kérdés
Megvolt az osztályban a karácsonyi ajándék húzás. Szerencsére azt a személyt húztam akivel a legjobban kijövök az osztályból. Ez a fiú nagyon jó barátom bár nem olyan akivel minden titkomat megosztom inkább csak egy olyan személy akivel a suliban elvagyunk amúgy meg nem igazán beszélünk. Mindketten 17 évesek vagyunk én lány vagyok. Tudom hogy szereti az animéket és azt hogy szeret programozni (infós osztályba járunk). Nem tudom mit vehetnék neki ajándékba. 1000-1500 körül gondolkodtam.
Valami ötlet?
2013. dec. 15. 18:21
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos az már nincs meg így nem tudom neki odaadni. Ja és van barátom de köszi az értelmes választ.
2013. dec. 16. 09:42
3/3 anonim válasza:
Attól függ.Derítsd ki,milyen animéket szeret,vagy melyik a kedvence,és indulj el ez alapján.Ha valami olyat akarsz ami kb kétezre limitbe belefér,akkor leginkább a kulcstartókat,vagy a magyar mangákat tudom ajánlani.De nem muszáj animéset venni,lehet valami egyszerű is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!