Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Tényleg túl nagy ajándék?

Tényleg túl nagy ajándék?

Figyelt kérdés

Van egy féltestvérem, akit elég ritkán látok csak (messze lakunk egymástól), nem is nagyon tudok emiatt neki ajándékot venni, max felköszöntés telefonon keresztül. Nagyon klassz srác, érdekli az informatika. Most megyünk hozzájuk párommal karácsony után pár nappal, és arra gondoltam, hogy vennék neki egy tabletet.

Egy Samsungosra gondoltam, mint amilyen nekem van, árban 34-36 ezer ft körül mozog jelenleg.

Bár egyetemista vagyok, de dolgozom is mellette, és végülis beleférne most a keretembe egy ekkora összeg, főleg, hogy tudom, apukámék nincsenek olyan anyagi helyzetben, hogy megvehessék neki. Tavaly nagyon tetszett az öcsémnek az én tabletem. Párom szerint viszont túl drága ajándék.

Ti mit gondoltok?

Előre is köszi minden választ.

24L

2013. dec. 15. 13:05
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy 16 éves fiúról van szó.
2013. dec. 15. 13:12
 2/8 anonim ***** válasza:
49%

Ha neked belefér és saját pénzeden veszed, szerintem nagyon kedves gesztus :)

tudomásom szerint örömöt okozni még nem bűn :)

És készülj fel, hogy lehet, hogy a kérdésnél megjelennek a fukar alakok, akikazt mondják, hogy túl nagy ajándék, de ők csak irigyek.

Még annyit, hogy szerintem előtte egyeztess a szüleivel :)

2013. dec. 15. 13:14
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen, terveztem apát felhívni. Csak egyszerűen tudom, hogy ennek tényleg örülne :) Jelenleg keresek annyit, hogy tudjak félretenni, meg ajándékot is venni, ezért is jutott eszembe az ötlet.

Köszi szépen a segítséget! :)

2013. dec. 15. 13:21
 4/8 kikicsoda válasza:
Látszok-hiába csak kérdezed-,hogy akarod, futja is, nincsitt kérdés. Vedd meg, add át!
2013. dec. 15. 13:32
 5/8 anonim ***** válasza:
15%

Nem igazán ismered a fiut, söt igazán kapcsolatotok sincsen.

Mit szolnál ha megköszönné, majd másnap eladná valakinek, mert neki a pénz jol jön másra. Vagy egyszerüen szétbarmolja.

Szerintem az ember annak vegyen nagyértékü ajándékot akit jól ismer és nagyon szeret.

2013. dec. 15. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Mit szolnál ha megköszönné, majd másnap eladná valakinek, mert neki a pénz jol jön másra. Vagy egyszerüen szétbarmolja."

Miért kell zsigerből a rosszat feltételezni mindenkiről? Szerintem pont az ellenkezője történne, a tesód nagyon örülne neki és úgy vigyázna rá mint egy hímes tojásra, pláne ha a szülei nincsenek olyan helyzetben hogy vegyenek neki még egyet.

Ha pedig eladja, vagy szétb*assza, akkor legalább megtudod hogy milyen is valójában az öcséd, ezért sem sajnálnék én 36ezer forintot...

Szerintem mindenképpen vedd meg ha tényleg megengedheted magadnak, örülni fog neki:)

2013. dec. 15. 14:11
 7/8 anonim válasza:
Attól hogy messze vannak egymástól még lehet hogy jó kapcsolat van köztük, ha szívesen és szeretetből veszed akkor semmi probléma. :) Nyugodtan vedd meg neki, én is megvenném ha megtehetném.
2013. dec. 15. 20:06
 8/8 anonim válasza:
na megvetted végül ?:)
2013. dec. 31. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!