Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen gyermekkori Karácsonyi...

Milyen gyermekkori Karácsonyi élményetek van?

Figyelt kérdés

2013. dec. 14. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Van egy. Sok évvel ezelőtt (talán 20 éve) apám december 24-én engem és a nővéremet elküldött hogy vegyünk fenyőfát. Így elmentünk fát venni. Vettünk is egy szép nagy fát, amit metróval kellett hazavinni. Beszálltunk az amúgy is zsúfolt metróba, és mentünk jó pár megállót. Nem vettük észre, hogy a fenyőfa vége kint maradt a metró ajtaján, és az a pár megálló szépen ledarálta. Mire hazaértünk a fával lett egy viharvert, agyonvagdosott fenyőnk amit amikor felállítottuk, félbehajlott..Azon a karácsonyon lett egy félbehajtott karácsonyfánk. Ki is kellett kötni, hogy ne dőljön el..:)
2013. dec. 14. 19:41
 2/3 anonim ***** válasza:
A legaranyosabb emlékem, még kiskoromból származik. Amikor még hittem, hogy a Jézuska hozza az ajándékokat, és a szüleim minden évben nagyon ügyesen, rafináltak megoldották, hogy úgy kerüljenek az ajándékok a fa alá, hogy észre sem vettük nővéremmel. Aztán 25.-én hagyományosan jönnek hozzánk apukám nővéréék és együtt ünnepelünk. Minden évben örömmel és átéléssel meséltem és mutogattam, hogy miket hozott a Jézuska. Ők persze mosolyogtak, hiszen én vagyok a legkisebb a családban, így én hittem a Jézuskában a legtovább. :)
2013. dec. 14. 20:45
 3/3 anonim válasza:

körülbelül 7-8 éves lehettem mikor ez történt:

Jó magas karácsonyfánk volt( élő fenyő ), tele díszekkel ,alatta sok szaloncukor meg minden ilyesmi. 24-e volt, már lefeküdtünk aludni, amikor hallottunk egy nagy csattanást,a macska valamit csinált és leborult a fa a benti lépcsőn :) így utólag visszagondolva már vicces, de akkor nem volt az összetakarítani azt a rengeteg fenyőlevelet :)

2013. dec. 16. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.