Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek nekik? FONTOS!...

Mit vegyek nekik? FONTOS! (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy nem tudom mit vegyek a barátnőimnek, na és azt sem, hogy apukámnak,pedig már közel az ünnep. Mindenképp venni akarok valamit. Barátnők terén kb. 2000 forint. Bejártam már egy csomó üzletet, de semmi ÉRTELMES nincs, amire én is azt mondanám, hogy : ,,Nagyon tetszik, találó és örülök, hogy ezt kaptam Tőled!". Nem akarom az utolsó pillanatra hagyni, ezért kérem a segítséget. Nameg az a baj, hogy se a barátnőimnek, se apumnak nincs semmi kedvence. Szeretnék valami ötletes,találó dolgot venni. Aki tud valami jót, az kérem, hogy segítsen már!! :)) Köszönöm előre is.
2013. dec. 14. 14:58
 1/1 anonim válasza:

én barátnőmnek plédet vettem rénszarvasos, meg a szokásosat tudom ajánlani könyv, mozijegy, ékszer

apunak meg öcsémel vezetékes telefont veszünk de néztem egy pókeres könyvet megszoktam verni és azért h hátha segít neki :)

2013. dec. 14. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!