Bögre vagy maci?
Figyelt kérdés
Páromnak vettem egy hasznos ajándékot de szeretnék venni egy személyes ajándékot is. Először arra gondoltam veszek egy olyan fekete bögrét ami meleg hatására fehérré válik és előbukkan a közös képünk, de közben nézegettem még pár dolgot és láttam egy olyan macit aminek a pólójára lehet rakni képet. Kérdezgettem barátnőimet családtagjaimat melyiket vegyem meg neki, de valaki ezt mondta valaki azt így nem jutottam előrébb. Szerintetek melyik lenne jobb karácsonyra?2013. dec. 13. 19:56
1/3 anonim válasza:
A bögre szerintem nagyon aranyos, csak mikor odaadod, ne mondd meg a közös képes dolgot, csak azt, hogy fehérré válik. Aztán mikor először használja, megint lesz meglepi. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondoltam hogy majd úgy adom neki oda mintha egy sima bögre utána meg majd meglepődik :)
Akkor marad a bögre :)
2013. dec. 13. 20:14
3/3 anonim válasza:
szerintem a bögre nagyon jó ötlet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!