Mit vegyek a páromnak Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Kezdődik már ez a mizéria. Ő az első pasi az életemben, és nem gondoltam volna, hogy egy hónap után már vesz ajándékot. Ráadásul annyit megsúgott, hogy "valaki" és hogy rá fog emlékeztetni. Plüssre gondolok...
Na mindegy. Az a lényeg, hogy szeretnék venni neki én is valamit, ami rám emlékezteti, de nincs ötletem.
Neves törölközőt akartam venni neki, mert amikor meglátta az enyémet, nagyon tetszett neki, de az olyan semmitmondó. Valami "értékesebbet" akarok venni neki.
Ötletek?
2013. dec. 13. 18:23
2/7 kismutyesz_ válasza:
Egy párna rajta közös képpel. Ha nincs közös akkor össze szerkesztik nektek. Idézetet is rakathatsz rá. :) Én ezt adom a lány barátomnak akit nagyon szeretek. :) (nem járunk) 16/f
3/7 anonim válasza:
Személy szerint most egy értelmesebben kinéző, (akár replika), nem túl drága karórának tudnék örülni. Ami még adható nyugodt szívvel: ékszer (főleg a csináltatott; és ha nem tetszik, eladhatjátok); hobbival kapcsolatos dolgok; apróbb műszaki cikkek; veled kapcsolatos emlékidéző, személyes ajándék valamilyen formában; stb.
4/7 anonim válasza:
Csokigyárból olyan csoki, amibe belevésik a nevét + egyedi csomagolás?
5/7 anonim válasza:
Szerintem valami olyan dolog legyen, amin rajta van a közös fotótok!
7/7 A kérdező kommentje:
Nincs közös fotónk. Illetve nem szeret hordani sem ékszert sem órát... A csokiból pedig csak a Milkát szereti és abból is csak az epreset.
2013. dec. 13. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!