Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek ez jó ajándék? 15/L

Szerintetek ez jó ajándék? 15/L

Figyelt kérdés

A nővérem imádja az oreo kekszet, és néha engem küld el, hogy vegyek neki.

Azon gondolkoztam, hogy veszek neki, klasszikusat, csoki bevonatút, kakaós töltelékeset, minit (szóval amilyen csak van :)

2013. dec. 8. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze.
2013. dec. 8. 17:29
 2/5 anonim válasza:
Jó ajándék, de egy csomag Oreo kekszet bármikor vehet, akkor vegyél neki jó sokkal, vagy még valamit találj ki mellé, hogy érezze ez az ajándék (gondolom karácsonyi) több, mint egy átlagos napon.
2013. dec. 8. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Szörnyű ajándék én jobban örülnék valami kézzel készített dolognak, legyen az valami összebarkácsolt dolog vagy egy sütemény, sokkal meghittebb mint egy zacskós keksz... De ez az én véleményem.:)
2013. dec. 8. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

én pedig kimondottan örülnék neki, főleg, ha nagyobb mennyiségben állsz elő a kedvenc csemegéjével.

mint pl. 1 zacskó gumicukrot adni elég béna, de 1 kg-t már jó ajándék!

2013. dec. 8. 19:22
 5/5 anonim válasza:
Szerintem ez nem jó ajándék. Viszont vannak fent interneten Oreo kekszes torta receptek. Van, amelyiket sütni sem kell. Az már nagyobb lenne és saját készítésű, tehát egy Oreo-ból készült tortát készítenél neki. Sokkal szebb, mint egy zacskó keksz! De fotóboltban nyomtattathatnál neki I love Oreo feliratú pólót is, persze nőit és pont az ő méretében, hogy csinos és hordható legyen!
2013. dec. 12. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!