Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vennetek egy falusi...

Mit vennetek egy falusi nagyinak karacsonyra?

Figyelt kérdés
Külföldön lakom, csak ritkan jarok haza, ezert valami "nagy dobbanassal" szeretnem meglepni de ötletem sincs:( Kapott mar konyhai robotgepet, hatmasszirozot, melegitöparnat, fürdöszoba szettet, szal kifogytam:) Nektek van ötletetek?

2013. dec. 3. 04:03
 1/9 anonim válasza:

Ha lenne sok pénzem és tudnám hogy még jó a szeme, akkor vennék neki egy jó nagy TV-t. Mondjuk ez elég drága ajándék, de ha sokat tv-zik akkor még örülhet is neki.

Esetleg egy kényelmes sportcipőt, mint a Nike pille könnyű cipői.

2013. dec. 3. 04:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Tőlem most egy mobilt kap.
2013. dec. 3. 05:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Mikró, kenyérsütö gép.
2013. dec. 3. 08:07
 4/9 anonim válasza:
Ha szeret kézimunkázni, gobelin szettet. Vászon + hozzávaló fonalak, keret amibe belemegy a végén.
2013. dec. 3. 08:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Kenyérsütő nem éri meg.

Kézimunka szett jó, de gobelin csak akkor, ha szokott olyant varrni. Ilyen idősen már nem fogja megtanulni.

Hasznos lehet egy bevásárló táska, esetleg kerekes is.

2013. dec. 3. 10:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Én inkább valami személyeset adnék neki. Képeket a családról, unokákról, dédunokákról egy szép keretben összeválogatva ( [link]

Fotóalbum családi képekből, ilyesmi.

2013. dec. 3. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:

A link még egyszer:

[link]

2013. dec. 3. 13:54
 8/9 A kérdező kommentje:
a TV örülten jo ötlet, nagyon köszönöm!!!! az lesz!!! :) ugyis sokat dolgozik kinn a kertben meg az allatokkal, ez meg majd becsalogatja a szobaba legalabb:) a kezimunka-szettek is jo ötletek, de ö levestesztat szokott csavarni varras helyett:)
2013. dec. 4. 04:24
 9/9 anonim válasza:
A tévé szerintem is nagyon jó ötlet, olyan ajándék, amit nem venne meg magának.
2013. dec. 11. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!