Milyen ajándékot adjak neki? :/
Figyelt kérdés
könyörögtem higy "őt" (fiú) huzzam ajándékozáskor... erre már mikulásnál is tartunk ajándékozást... és kihúztam és nagyon tetszik...veszek neki csokit meg még vmit.. szeret focizni de nem akarok közvetlen lenni... szóval ink vmi különleges dologra gondoltam... bnőm azt mondta kössek neki egy sálat xd... help szeretném meglepni vmi aranyossal :)2013. nov. 29. 22:37
1/3 anonim válasza:
Ha szeret focizni vegyél neki egy focis kulcstartót mellé pl.egy bögrére festesz egy két szivet, oda irod Boldog Karácsonyt vagy mikulást és oda festesz még egy karácsonyfát mondjuk.
Bocs hirtelen csak ez jutott eszembe. Remélem segítettem
2/3 A kérdező kommentje:
igen köszönöm... ez is nagy segitség volt... :)
2013. nov. 30. 20:41
3/3 anonim válasza:
A kulcstartót én is ajánlani tudom? :) de focis bögre? Vagy kedvenc játékosáról/csapatáról valami apróságot(pl.: szurkolói sál,sapka vagy valami hasonló,ami nem olyan drága)
Sok sikert :) remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!