Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Egy hónap! Ki várja?

Egy hónap! Ki várja?

Figyelt kérdés

2013. nov. 24. 17:56
 1/8 anonim válasza:
100%
az ilyen kérdéseknek mi értelme?
2013. nov. 24. 17:58
 2/8 A kérdező kommentje:

A Karácsonyt persze :)

Ha nem érdekel, nem kell írni :)

2013. nov. 24. 17:58
 3/8 anonim válasza:
Juj én már nagyon várom :))
2013. nov. 24. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Néha úgy érzem, hogy nagyon várom, milyen jó lesz. Végre jön az ünnepi hangulat, aztán rájövök, hogy én már úgy sem fogom átélni itthon azt az igazi karácsonyi hangulatot, amit régen. Minden megváltozott, semmi sem olyan, mint régen.

Az idei Karácsony ráadásul olyan lesz, mint még sosem volt, és megmondom őszintén, kicsit félek is tőle.

18/L

2013. nov. 24. 18:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Azt hittem, már megint egy ilyen kérdés lesz XD Azéé jó lenne, ha tényleg kiegészítenétek az ilyeneket:D:D:D

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Amúgy a Karácsony, jó az!:)

2013. nov. 24. 18:39
 6/8 anonim ***** válasza:
nagyon várom már*___* az az egy gond, hogy készülni nem nagyon tudok rá, és egész téli szünetben felvételiket kell csinálnom:((14/L
2013. nov. 26. 18:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem várom, megint az a sok felesleges ajándék. Laptop, telefon, fuj.
2013. dec. 1. 11:37
 8/8 anonim válasza:

Minden évben más a karácsony, így idősödve egyre kevésbé meghittebb, de ha majd lesz saját családom, úgyis minden meg fog változni. :) Sose lesz már olyan, mint gyermekkoromban, de ez nem is baj. Ez így van rendjén.

24/F

2013. dec. 1. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!