Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nálatok mindig van otthon...

Nálatok mindig van otthon karácsonyfa Karácsonykor?

Figyelt kérdés
Mi most megbeszéltük itthon, hogy idén nem veszünk. Tudom, hogy már nagyon olcsón is vannak kisebbek, de mi most inkább megspóroljuk azt a pénzt. Csak eddig mindig volt fánk, meg hát az a jelképe a karácsonynak, és nem tudom milyen lesz most nélküle a karácsony.

2013. nov. 22. 18:54
1 2
 11/15 anonim válasza:
a karácsony karácsonyfa nélkül olyan, mint a szilveszter pezsgő nélkül. az én családom mindig megadja. a módját már októberben készülnek a karácsonyra Ki tudja, mit hoz az újév :D
2013. nov. 23. 15:39
 12/15 A kérdező kommentje:
Én speciel elvagyok pezsgő nélkül szilveszterkor :D
2013. nov. 23. 15:41
 13/15 anonim válasza:
Megbánnátok! Üres lenne, hangulattalan a szenteste!
2013. nov. 23. 19:28
 14/15 anonim válasza:
Én nem tudom elképzelni a szilvesztert pezsgőbontás nélkül. a karácsonyt karácsonyfa nélkül. mostanság azt veszem észre, hogy egyre többen szakítsák meg ezeket a hagyományokat.
2013. nov. 23. 20:10
 15/15 anonim ***** válasza:
szerintem ne a fan sporoljatok,hanem az ajandekokon.Szerintem eleg lesz mindenkinek kulon-kulon egy ajandek.Nincs karacsony karacsonyfa nelkul!
2013. nov. 30. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!